Skip to content
Politică

Scandalul Tudy Ionescu. Laura Chiriac îl compară pe Tăriceanu cu „Papa Poulet” Iordănescu EXCLUSIV

Continuă scandalul proaspăt alesului viceprimar Tudor Ionescu din Consiliul General. Laura Chiriac (cea care a candidat din partea ALDE la Primăria Sectorului 1) îl compară pe Călin Popescu-Tăriceanu cu antrenorul de fotbal Anghel Iordănescu.

Amintim că, în şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), au fost aleşi doi viceprimari, în persoana lui Aurelian Bădulescu (PSD) şi a lui Tudor Ionescu (ALDE), zis Tudy, cunoscut mai ales din presa tabloidă, în urma unui scandal sexual al acestuia, legat de Oana Zăvoranu.

CITIŢI ŞI: UPDATE Surpriză de proporții în Consiliul General. Ce personaj controversat a fost votat viceprimar

Problema nu este atât scandalul sexual în sine, cât dubla măsură a conducerii ALDE, care a ales să îl sprijine pe Tudy Ionescu pentru Consiliul General şi pentru postul de viceprimar, după ce, cu numai câteva săptămâni înainte, cei de la vârful ALDE îi retrăseseră susţinerea Laurei Chiriac pentru Consiliul Local al Sectorului 1. Mutarea fusese făcută ca urmare a unei filmări publicate de presa de scandal, în timpul campaniei electorale, unde Laura Chiriac apărea în compania lui Sergiu Diacomatu, unul dintre numele grele inculpate într-un dosar ANRP.

În acest context, am contactat-o, joi, pe Laura Chiriac, ca să-i solicităm un punct de vedere comparativ despre cele două cazuri.

Astfel, Laura Chiriac l-a ironizat pe co-preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, comparându-l cu fostul antrenor al echipei naţionale de fotbal, Anghel Iordănescu.

„Cel mai în măsură să dea un răspuns despre promovarea domnului Tudy este preşedintele partidului, organizaţia Bucureşti. Adresaţi-vă, aşadar, preşedintelui organizaţiei sau încercaţi la preşedintele Senatului. Cu siguranţă, domnul profesor Barbu doreşte să promoveze tinere talente (în parte, pălmaşi). Nu e treaba mea să judec strategia de promovare pe care o aplică domnul Tăriceanu. Am judecat cu toţii strategia domnului Puiu Iordănescu, acest «Papa Poulet» („Tata Puiu” – n.r.). Acum, dacă domnul Tăriceanu e şi el un fel de «Papa Poulet» care îşi aruncă în joc tinerele talente, alegerea îi aparţine şi răspunde pentru alegerea lui. Nu cunosc competenţele profesionale ale domnului Tudor Ionescu. Înţeleg că, printre altele, mie mi s-a reproşat că valorile mele erau mai mult de stânga decât de dreapta. Lăsaţi să rămână domnul Tudy şi să demonstreze că are valori de dreapta, iar eu mă duc către valorile de stânga – nu-i nicio problemă!” ne-a spus Laura Chiriac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *