Skip to content
Politică

Scandalul viceprimarului din Corbeanca continuă: cine va suporta costurile mascaradei făcute de edil

 

PSD se întrebă, într-un comunicat de presă remis miercuri redacției PSnews.ro, cine va suporta costurile intervenţiei serviciilor de urgenţă, oferind trei posibilități: „Primăria, Partidul sau primarul”.

Amintim că viceprimarul din Corbeanca, județul Ilfov, a lăsat un bilet de adio și a fost căutat marți cu scafandri în lacul de la marginea localității. Dumitru Tudor a fost găsit în stare de ebrietate, în cimitirul din localitate, în jurul orei 18:00.

 

„Serviciile de urgenţă din Ilfov au avut o zi plină după ce l-au căutat, inclusiv cu scafandrii, pe candidatul PNL pentru postul de primar din Corbeanca.

Starea de urgenţă a fost declanşată după ce în biroul lui Dumitru Tudor, actualul viceprimar din Corbeanca şi candidatul PNL pentru fotoliul de primar, a fost găsit un bileţel de audio, marţi în jurul orei 7,40.

Autorităţile şi serviciile de urgenţă au ignorat informaţiile furnizate de apropiaţii viceprimarului care au susţinut că, pe fondul stresului prilejuit de campania electorală, acesta obişnuieşte să consume la micul dejun cantităţi apreciabile de băuturi spirtoase. Ca urmare, începând cu ora 10,00, zeci de poliţişti, angajaţi ISU, localnici şi scafandri au încercat să găsească trupul potenţialul sinucigaş. La 13,30 au intervenit scafandrii ISU care au căutat, fără succes, trupul neînsufleţit al candidatului PNL pe fundul lacului Ciocovaliștea.

În cele din urmă, pe seară, candidatul a fost găsit proaspăt trezit dintr-un somn recuperator chiar în cimitirul din localitate. Candidatul a fost interogat de poliţişti pentru a afla care este motivaţia gestului său.

Angajaţii din primărie şi apropiaţii viceprimarului susţin că acesta este extrem de stresat de obiectivele electorale impuse de partidul pe care îl reprezintă, ajungând să consume chiar de primele ore ale dimineţii cantităţi apreciabile de băuturi alcoolice tari.

În acest moment, singura dilemă a localnicilor din  Corbeanca este legată doar de a afla cine va suporta costurile intervenţiei serviciilor de urgenţă: Primăria, Partidul sau primarul?, se arată în comunicatul PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *