Skip to content
Politică

SCÂNTEI în coaliția PSD-ALDE: cum i-au contrat Tăriceanu și Vosganian pe Dragnea și Teodorovici! EXCLUSIV SURSE

observator.tv
" "

În pofida celor aproximativ patru ore de negocieri derulate la vârful coaliției PSD-ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu nu au reușit, vineri, să îngroape securea războiului.

Potrivit surselor PSnews.ro, Tăriceanu și Varujan Vosganian s-au arătat mai mult decât rezervați cu privire la explicațiile girate de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, astfel că, finalmente, tensiunile stârnite de Legea offshore nu au putut fi soluționate, nici măcar parțial.

" "
" "

Prea multe probleme

La un numitor comun se va încerca să se ajungă săptămâna viitoare, când la ședința coaliției vor participa și liderii grupurilor parlamentare, în încercarea de a se bate palma pe o formă finală. Sursele citate susțin că negocieri de culise între Dragnea și Tăriceanu se vor purta și zilele acestea, cei doi având de reglat mai multe probleme – OUG privind Legile Justiției (unde ministrul Tudorel Toader intenționează să accepte doar două dintre cele șapte recomandări ale Comisiei de la Veneția) reprezintă, în realitate, cea mai mică problemă a lui Liviu Dragnea.

Marea miză

OUG pe amnistie și grațiere rămâne principalul deziderat al șefului PSD, care e hotărât să-l remanieze pe Toader dacă nu își va asuma actul normativ. De asemenea, ministrului Justiției i se solicită să sesizeze CCR pe subiectul protocoalelor secrete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *