Skip to content
Puterea Știrilor Video

Scena politică, la judecata jurnalistului Lucian Mîndruță. Cum se prezintă PSD înainte de alegerile europarlamentare

http://inquamphotos.com/

Jurnalistul Lucian Mîndruță, invitat  la ediția video ”Puterea Știrilor”, a vorbit despre starea partidelor politice din România înainte de alegerile europarlamentare din 26 mai.

Astfel, primul partid ce a intrat la ”judecata” lui Lucian Mîndruță a fost Partidul Social Democrat(PSD), despre care jurnalistul spune, retoric, că nu înțelege de ce își dorește să ajungă la Bruxelles, din moment ce ”Europa e rea”.

„Cred că nici PSD nu știe, de fapt, dacă vrea să mai aibă europarlamentari, pentru că dacă te uiți la toată retorica pe care o întrebuințează de 1 an și ceva – <<Europa e rea>>, că <<ne trimite mâncare cu cancer sau cu E-uri, nu ne lasă să facem ce vrem noi aici la noi în țărișoara noastră, suveranitatea noastră, ne ia și creierele>>. Europa este îngrozitor de rea dacă stai să asculți retorica PSD. Și dintr-o dată PSD vine și spune: <<Dar noi am vrea  să trimitem și niște europarlamentari acolo>> De ce? După retorica PSD, trebuie să plecăm de aici, să nu mai trimitem pe nimeni acolo, ce rost are să mai stăm în UE?”, a spus Mîndruță.

Cât despre decizia PSD de a o avea pe a doua poziție pe lista candidaților la alegerile europarlamentare pe jurnalista Carmen Avram, jurnalistul a ținut să sublinieze că:

„A trebuit să aducă un star Antena 3, un om cunoscut, pentru că pur și simplu trebuie să dai oamenilor, dincolo de retorică, motive să voteze emoțional. Și atunci <<hai să mă duc să votez cu Carmen, că am văzut niște emisiuni drăguțe, și Carmen e o fată ok, drăguță>>”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *