Skip to content
Alegeri

Scenariu BOMBĂ: Pieleanu dă numele candidatului PSD la prezidențiale

adevarul.ro

Sociologul Marius Pieleanu face cunoscut un posibil scenariu pentru alegerile prezidențiale din 2019 și dă numele celui care el consideră că va fi propunerea de candidat din partea PSD.

Astfel, Marius Pieleanu a afirmat că Tudorel Toader, ministrul Justiției, are mari șanse să fie cel propus din partea PSD la viitorul scrutin prezidențial, potrivit b1.ro

Dânsul nu a fost măsurat din perspectiva profesionistului din justiție, ci ca un potențial om politic și ca o figură nouă în politica românească ce ar putea să emită pretenții pentru un eventual mandat de președinte. Eu am dat numele domnului Toader într-o listă în care era și numele domnului Klaus Iohannis, și domnul Liviu Dragnea. M-a procupat, mai degrabă, în cercetarea pe care am invocat-o să identific ce calități apreciază românii la un președinte și să lipesc lângă aceste calități câteva nume care sunt în spațiul public vehiculate foarte des”, a declarat Marius Pieleanu.

Ceea ce vă pot spune este că dacă mâine ar avea loc alegeri prezidențiale, Klaus Iohannis ar obține un mandat de președinte. Este indubitabil.”, a adăugat acesta.

3 comentarii la “Scenariu BOMBĂ: Pieleanu dă numele candidatului PSD la prezidențiale

  1. JALNICA fasaiala de presa cum sa stii candidatul cu 1 an inainte… nu-i mai spuneti bomba spuneti-i petarda de presa… oricum PSD va pune un candidat slab ce va pierde indiferent cine va fi el……
    KWJ va lua si al doilea mandat 100%

  2. Daca domnul Tudorel Toader face legile justitiei asa cum a promis (fara compromisuri ) atunci eu si toata familia mea l-am vota cu ambele maini!

  3. Toate aceste scumpiri nu sant din vina guvernului. Eu cred ca mai degraba cei ce se opun guvernului le aplica pentru a minimaliza rezultatele acestei guvernari. Se sinte de la o posta ca BNR (mugur Isarescu) , OMV (care este austriaca, deci prieteni cu Iohannis si altii aranjeaza asta si noi inghitim ca intotdeauna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *