Skip to content
Politică

Scenariu de film, pe străzile din Giurgiu. Polițiștii au oprit un furt de mașină

timponline.ro

Ce s-a întâmplat sâmbătă noapte în județul Giurgiu pare mai repede un scenariu de film decât realitatea: polițiștii au reușit să oprească la timp un furt de mașină.

Mai exact, organele de forță au fost sesizate de către un bărbat din Teleorman, căruia i s-ar fi pus cuțitul la gât în parcarea unei benzinării pentru cheile de la autoturism. Hoțul a fost găsit destul de repede și întrucât a refuzat oprirea pe dreapta, polițiștii au tras șase focuri în pneurile mașinii, conform Antena3.ro.

„Imediat după preluarea apelului au fost alertate toate echipajele din teren iar autoturismul sustras a fost identificat de o patrulă pe DN 61, pe raza comunei Ghimpaţi. Agenţii au efectuat semnale regulamentare de oprire, dar acestea au fost ignorate de către conducătorul auto. Poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia iar în localitatea Bucşani au executat şase focuri de armă în pneurile autoturismului, care a fost oprit în localitatea Dealu, unde s-a procedat la imobilizarea şi încătuşarea suspectului”, au informat reprezentanții IPJ Giurgiu.

Bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice. Acesta ar fi profitat de lipsa șoferului, care se dusese să achite ceva în interiorul benzinăriei, și ar fi forțat-o pe iubita proprietarului autovehiculului să coboare. Când să plece, hoțul a dat nas în nas cu bărbatul din Teleorman.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *