Skip to content
Politică

Scenariu exploziv al unui lider PSD: Începe războiul dintre Kovesi și Băsescu?

Un nou scenariu privind relația dintre procurorul-șef al DNA și fostul șef de stat Traian Băsescu a fost expus marți seară, la Romania TV, de către unul dintre liderii Partidului Social Democrat.

Traian Băsescu a postat azi pe contul său de Facebook un clip despre Revoluția din decembrie 1989, atragând atenția asupra unui interval de câteva minute din film, unde acesta, în perioada în care era șef de stat, cerea vehement o soluție în cazul dosarelor Revoluției române chiar fostului procuror general Laura Codruța Kovesi, cea care a închis dosarele respective.

Liderul PSD Codrin Ștefănescu a sugerat că postarea lui Traian Băsescu semnifică un atac voalat la Laura Codruța Kovesi, în contextul recentelor atacuri ale fostului șef de stat la adresa justiției. Recent, Traian Băsescu a declarat că Parchetul General a greșit când l-a sesizat în privința declarațiilor referitoare la influența politică în dosarul terenurilor de la Nana , dar și că procurorii DNA se bazează excesiv pe denunțuri.

„Băsescu a vrut să spună: nu uita draga mea, cat de smecher sunt si cat de smecher de am fost. Subiectul revolutiei nu l-a interesat niciodata. Filmuletul asta postat nu are nicio legautra cu revolutia. Da un semnal, da o atentionare”, a declarat secretarul general adjunct al PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *