Skip to content
Politică

Scenariu exploziv: ”Cariera lui Dragnea se va termina până la europarlamentare! Va merge la PUȘCĂRIE!” EXCLUSIV

bn24.ro

Istoricul și analistul politic Stelian Tănase susține, în exclusivitate pentru PSnews.rocă Liviu Dragnea va ieși definitiv din politică până la alegerile europarlamentare (23-26 mai 2019), deoarece va  fi condamnat în dosarul Bombonica, ”moment în care se va duce la pușcărie și va deveni doar un zero barat”.

De asemenea, analistul demolează așa-zisul referendum pentru familia tradițională, susținând că acesta nu este decât ”o făcătură de cea mai joasă speță care are scopul de a deturna atenția opiniei publice de la singura operațiune cu adevărat importantă pentru politrucii certați cu legea: mutilarea discreționară a Legilor Justiției și a Codurilor penale pentru a-i scăpa de pușcărie pe liderii puterii, în frunte cu Liviu Dragnea”PSnews.ro vă prezintă declarațiile lui Stelian Tănase.

Se apropie închisoarea

”De-a lungul ultimelor luni, Liviu Dragnea poartă un intens război de supraviețuire – e o încercare disperată de a-și salva cariera politică, averea și libertatea. Sunt convins că nu va reuși să își asigure aceste trei aspecte, întrucât, având în vedere rostogolirea dosarelor Bombonica și Tel Drum, este de-a dreptul imposibil! În realitate, avem de-a face cu o luptă contracronometru cu Justiția – după cum vedeți, PSD și ALDE sunt în stare să facă totul pentru a mutila legile, cu scopul de a-i exonera pe Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu de dosare. În ceea ce-l privește pe Dragnea, sunt convins că nu va reuși să rămână în libertate! Până la urmă, va ceda. Îl văd ieșit din politică până la alegerile europarlamentare, pe fundalul unei condamnări în dosarul Bombonica. Deși depune eforturi uriașe pentru a da aparența că e mare și tare în PSD, autoritatea lui Dragnea s-a terminat. Chiar dacă nu mai proferează atacuri publice la baionetă, opozanții îl așteaptă la colț. Sunt cu ochii pe el ca pe o butelie gata de explozie. Cred că dosarul Bombonica îl va scoate definitiv pe Dragnea din politică, moment în care el se va duce la pușcărie și va deveni doar un zero barat.

Făcătura referendumului pentru familie

Nota bene: așa-zisul referendum pentru familia tradițională nu este altceva decât o perdea de fum care nu comportă nici cea mai minoră legătură cu adevărata agendă a cetățenilor. Este o făcătură de cea mai joasă speță pe care coaliția PSD-ALDE o premeditează cu scopul de a deturna atenția publică de la singura operațiune cu adevărat importantă pentru politrucii certați cu legea: mutilarea discreționară a Legilor Justiției și a Codurilor penale pentru a-i scăpa de pușcărie pe liderii puterii, în frunte cu Liviu Dragnea. Tematica acestui referendum este totalmente falsă și nu ne duce nicăieri. Operațiunea va reprezenta un pretext pentru toți acești politruci, care se vor duce în studiourile tv ale propagandei de partid și se vor agita de-a valma, de parcă ne-ar fura cineva familia tradițională! Cu excepția USR, care l-a luat pe nu în brațe, opoziția nu pare să știe cum să contraatace aceste baliverne caraghioase puse la cale de PSD-ALDE”, a explicat Stelian Tănase.

Care este asemănarea dintre Viktor Orban și Ion Iliescu

Nu în ultimul rând, istoricul a analizat și recenta victorie categorică înregistrată de Viktor Orban și Fidesz la parlamentarele din Ungaria. ”Să nu uităm că Viktor Orban a câștigat alegerile în Ungaria profundă, dar nu a reușit mare brânză în confruntările electorale din Budapesta, unde se află elita țării, forța ei economică, ceea ce înseamnă că în capitală n-au prins basmele emise de acest premier populist cu evidente apucături toxice, autocrate. Ce-i drept, opoziția din Ungaria a clacat de o manieră penibilă, atât socialiștii, cât și liberalii. De-a dreptul înfricoșător este că extremiștii de la Jobbik au ajuns să fie considerați liderii opoziției maghiare! În acestă ordine de idei, suntem puși în postura ingrată de a răsufla oarecum ușurați că la urne s-a impus Viktor Orban, și nu scelerații de la Jobbik, fiind nevoiți să ne bucurăm că, finalmente, alegerile din Ungaria au fost câștigate de un rău mai mic, dar care tot rău rămâne, indiferent de optica în care ne-am raporta la acest subiect. Dacă vreți, recontextualizând, Orban a câștigat în fața Jobbik la fel cum a câștigat Ion Iliescu în fața lui Vadim Tudor, în 2000.

Cum trimte Dragnea pațachine penibile la Bruxelles

Totuși, dincolo de tâmpeniile pe care le-a vărsat cu nemiluita în campanie, să știți că, spre deosebire de liderii PSD-ALDE, Viktor Orban a promovat și o serie de măsuri economice și sociale care nu s-au dovedit deloc falimentare. De asemenea, deși se ceartă ca la ușa cortului cu Bruxelles-ul, Orban reușește să aducă fonduri europene în Ungaria, ceea ce nu se poate spune despre Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu. Spre deosebire de politicienii maghiari, noi trimitem la Bruxelles niște pațachine penibile care nu știu decât să stea în genunchi.Uniunea Europeană reprezintă unica soluție pentru România, dar trebuie să înțelegem că nu e normal să ne trimitem toți analfabeții în PE”, a declarat Stelian Tănase, în exclusivitate pentru PSnews.ro

1 comentariu la “Scenariu exploziv: ”Cariera lui Dragnea se va termina până la europarlamentare! Va merge la PUȘCĂRIE!” EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *