Skip to content
Politică

Scenariu EXPLOZIV: Dragnea încearcă să negocieze cu Iohannis și Kovesi pentru a-și scăpa FIUL de PUȘCĂRIE! EXCLUSIV

libertatea.ro

Istoricul, scriitorul și analistul politic Stelian Tănase pune pe tapet, în exclusivitate pentru PSnews.ro, un scenariu de-a dreptul exploziv: înspăimântat de rostogolirea dosarelor DNA, Liviu Dragnea încearcă să negocieze cu Iohannis și Laura Codruța Kovesi, pentru a-și salva fiul, Ștefan Valentin, care ”este prins în mlaștina Tel Drum”.

Numai astfel se explică, susține Tănase, atât întâlnirea Dragnea-Iohannis de la Cotroceni, cât și faptul că Tudorel Toader (”caraghiosul” ministru al Justiției) a dat-o la întors, dintr-odată, și nu a mai solicitat demiterea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. PSnews.ro vă prezintă declarațiile lui Stelian Tănase.

Probleme clinice

”Liviu Dragnea este tânăr și neliniștit! De mai bine de un an, el tot schimbă premierii, componența guvernelor și liderii din conducerea PSD. Pune, scoate, dar, orice face, nu reușește să se simtă niciodată în siguranță. Cred că ar trebui investigat clinic în acest sens. E cert: Dragnea are multiple complexe și vede conspirații pretutindeni, chiar mai multe decât cele care, de regulă, se nasc și se desfășoară în partidul pe care-l conduce. Sub mandatul lui Dragnea, PSD alunecă din scandal în scandal, ceea ce, avât în vedere că avem de-a face cu principalul partid de guvernământ, este extrem de toxic pentru România, indiferent de unghiul în care am alege să ne raportăm la această problemă.

Despre complexe de inferioritate

Complexele de inferioritate ale lui Liviu Dragnea au generat și pandalia asta a lui de a face totul pentru a-i executa pe liderii PSD, care, finalmente, au cutezat să crâcnească în fața sa. Deosebit de interesant este că Dragnea și-a dezvoltat obiceiul de a-i exclude din partid – pe unii îi păstrează totuși în PSD, ce-i drept, dar doar după ce îi izolează și îi debarcă din funcții – tocmai pe unii dintre cei mai apropiați colaboratori și ‹locotenenți› ai săi, care, de-a lungul timpului l-au susținut cu abnegație, ba chiar l-au aplaudat, cu frenezia oamenilor de casă, de pe trotuarul din fața DNA. Din 2016 și până în prezent, răbojul ‹prietenilor› nimiciți de Dragnea este de-a dreptul impresionant.

Congres de milioane pentru ”glorificarea” infractorului condamnat Dragnea

Miza anunțatului Congres este ‹legitimarea› lui Dragnea drept unsul lui Dumnezeu. Deși el a fost ales șef la PSD prin alegeri interne generale – adică, prin votul tuturor membrilor de partid –, acum Dragnea regizează un Congres ca să-și impună o nouă reconfirmare. E evident că PSD nu necesită în mod imperativ convocarea unui Congres, dar circul se va juca cu tam-tam, doar pentru a i se face pe plac lui Dragnea, ceea ce este cel puțin penibil. Cel mai probabil, Congresul va costa câteva milioane de lei, bani aruncați pe fereastră doar pentru ‹gloria› lui Liviu Dragnea, care este – să nu uităm! – infractor condamnat și inculpat în alte două dosare. În realitate, Congresul nu va fi decât o nouă frecție la un picior de lemn, fiindcă imaginea lui Dragnea chiar nu mai poate fi primenită, câtuși de puțin, printr-un vot exprimat de subordonații lui din PSD.

Încearcă să-și salveze fiul!

Pe de altă parte, Dragnea a pierdut războiul cu DNA. Fiind direct intersat – întrucât, altminteri, dosarele ‹Bombonica› și ‹Tel Drum› îl vor oblitera, și asta în curând –, șeful PSD a promis penalilor că o va mazili pe Laura Codruța Kovesi și că va modifica Legile Justiției. Iată însă că Dragnea nu a reușit nici una, nici alta, iar dosarele își continuă rostogolirea amenințătoare. Mi-a ajuns la ureche și informația că, disperat să-și salveze fiul – care, după toate semnele, este prins în mlaștina Tel Drum –, Dragnea a încercat un troc cu Iohannis și Kovesi, încercând să ajungă la un compromis care să-i garanteze libertatea lui și a familiei sale. Dacă scenariul nu ar avea nici cea mai mică acoperire, de ce s-a întâlnit Dragnea cu Iohannis, la Cotroceni, tocmai într-un moment în care, caraghiosul Tudorel Toader – chemat de urgență din Japonia – a dat-o la întors, dintr-odată, și nu a mai solicitat demiterea Lairei Codruța Kovesi? Desigur că Dragnea și Iohannis au discutat despre procesele șefului PSD, dar și despre atacurile la adresa DNA Ploiești!”, a declarat Stelian Tănase, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *