Skip to content
Politică

Scenariu INCENDIAR lansat de un fost ministru PSD: cum folosește Dragnea VIOLENȚELE din Piața Victoriei! EXCLUSIV

Auto-Bild.ro
" "

Un fost ministru al PSD pune pe tapet, în exclusivitate pentru PSnews.ro, un scenariu de-a dreptul incendiar. Nici mai mult, nici mai puțin, acesta susține că amplele violențe declanșate, vineri, în Piața Victoriei, au reprezentat ”o manevră”, ”o diversiune” prin intermediul căreia Liviu Dragnea și apropiații săi încercă să deturneze atenția publică de la ”dezastrul de proporții al guvernării PSD-ALDE”.

Este vorba despre deputatul Mircea Titus Dobre – fost ministru al Turismului în guvernele Grindeanu-Tudose și fost purtător de cuvânt al PSD Constanța –, actualmente înregimentat în Pro România, grupare coordonată de Victor Ponta și Daniel Constantin. PSnews.ro vă prezintă declarațiile deputatului.

" "
" "

Violențe și gaze pentru distragerea atenției?

”Eu dezaprob și condamn cu fermitate orice formă de violență fizică, psihică sau verbală. Cel mai grav este că, după amplele violențe din Piața Victoriei, petrecute în plin An Centenar, nu există încă responsabili pentru nenorocirile întâmplate. Eu cred că ofensiva în forță din Piața Victoriei, soldată cu abuzurile pe care le-am văzut cu toții, a fost o încercare de distragere a atenției publice de la dezastrul de proporții al guvernării PSD-ALDE. Cred că Dragnea a avut nevoie de o astfel de diversiune pentru a distrage atenția de la dezastrul din economie, unde lucrurile nu merg deloc bine, deși guvernanții continuă să ne mintă că ar fi mărit salariile și pensiile.

Necesitatea identificării celor responsabili

Revenind, consider că este esențial ca autoritățile abilitate să identifice responsabilii pentru violențele din Piața Victoriei. Nu ar trebui să fie deloc greu. Cea care a semnat ordinul intrării în forță este Speranța Clișeru, prefectul Capitalei. Să plece acasă, dar nu înainte de a ne spune cine i-a dat directiva să semneze. Nici asta nu este greu de aflat. Prefectul e numit de Guvern și ține, în special, de Ministerul Internelor. Până și hotărârea de numire în funcție a prefectului este citită de ministrul de Interne. Pe de altă parte, Jandarmeria susține că nu a putut să-i izoleze pe protestatarii agresivi de cei numeroși și pașnici. Eu nu cred versiunea oficială, întrucât instituția a demonstrat că a putut face asta, cu succes, în februarie 2017, după episodul OUG 13. Cât despre apelul Ecaterinei Andronescu, vă amintesc că am spus exact același lucru în trecut, când am ales să demisionez din PSD, fiindcă Liviu Dragnea a capturat partidul, Parlamentul și Guvernul pentru a-și rezolva problemele personale din instanță. Sunt totuși surprins de virulența și obrăznicia haitelor de ‹colegi› care o jignesc și o atacă pe Ecaterina Andronescu, care, înainte de orice altceva, este o doamnă. În pofida amplelor probleme ale actualității românești, țin să le urez un călduros la mulți ani tuturor marinarilor români și tuturor Mariilor!”, a declarat Mircea Titus Dobre, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

 

" "

1 comentariu la “Scenariu INCENDIAR lansat de un fost ministru PSD: cum folosește Dragnea VIOLENȚELE din Piața Victoriei! EXCLUSIV

  1. Apreciez atitudinea, dar nu pot crede in buna credinta a acestei grupari. Partidele politice din Romania au dezbinat poporul si au patronat jefuirea tarii. Mergem mai departe spre dezastru.Beizadelele sunt afara la studii pe bani grei, iar cele care se vor intoarce vor face ceea ce au facut parintii lor.
    Apropo: Avocatul poporului, Victor Ciorbea nu s-a sesizat sa apere poporul.
    Exodul romanilor se va amplifica.Acesta este scopul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *