Skip to content
Politică

Scenariu revoltător. Stelian Tănase susține că România nu va mai prelua conducerea Consiliului UE EXCLUSIV

bzi.ro

Istoricul și politologul Stelian Tănase susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că, în urma gravelor violențe de vineri, Bruxelles-ul va anunța oficial, în cursul lunii septembrie, că România nu va mai prelua președinția Consiliului Uniunii Europene, cu atât mai mult cu cât Liviu Dragnea, Carmen Dan și Viorica Dăncilă – adică, responsabilii pentru măcelul din Piața Victoriei – se încăpățânează să își păstreze funcțiile și să se țină cu dinții de putere.

”Realitatea e următoare: deși România este membră UE și NATO, și în pofida faptului că ne aflăm în plin An Centenar, partidul care a adus minerii a decis să bată poporul cu jandarmii. După ziua și noaptea de 10 august, România este izolată și total nefrecventabilă pe plan internațional. Au fost valuri de reacții de la Bruxelles, dar și din celelalte cancelarii ale lumii democratice, civilizate, reacții care au condamnat cu duritate gravele violențe de la București. Cele mai importante ziare și agenții mediatice ale lumii au comentat obiectiv groaznicele abuzuri săvârșite în Piața Victoriei. Direct răspunzătoare pentru măcelul din Piața Victoriei sunt următoarele trei personaje politice: Liviu Dragnea, ministrul Internelor, Carmen Dan și premierul Viorica Dăncilă. După toate acestea, cum ar mai putea aceste personaje total reprobabile să coordoneze președința Consiliului Uniunii Europene?! Haideți să fim serioși…”, a declarat Stelian Tănase pentru PSnews.ro.

Citiți continuarea AICI

1 comentariu la “Scenariu revoltător. Stelian Tănase susține că România nu va mai prelua conducerea Consiliului UE EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *