Skip to content
Politică

Avertisment de la vârful PSD: „Robert, s-a închis cercul. E game OVER”

Unul dintre liderii PSD înaintează un scenariu surpriză cu privire la recenta dezvăluire a jurnalistului Robert Turcescu, care a afirmat că este ofițer sub acoperire.

Consilierul premierului pe probleme de politică internă, Radu Popa, spune că documentele publicate de Turcescu sunt nule, având în vedere că ofițerul acoperit nu primește salariu, nu are fluturaș de salariu și nici legitimație de serviciu.

Iată scenariul lui Radu Popa:

„Văd tot felul de opinii, de la dezgust la ironie, după prima parte a operațiunii „Extragerea lui Turcescu”. As face doar două comentarii: în primul rând, faptul ca era colonel nu înseamnă, automat, ca ar fi si ofiter acoperit. De ce? Pentru ca între un ofiter acoperit și Serviciul Secret (oricare dintre cele românești) nu există raporturi de muncă. Asta înseamnă, printre altele, ca ofiterul nu primește salariu, nu are fluturaș (cum ne’a fost sugerat de Turcescu) si nu plătește CAS. Ofițerii acoperiti nu au livrete militare (dintr’o logica elementară) și nici legitimații de serviciu (asta mai lipsea din filmul prost regizat de Turcescu:))
Apoi, vreau să spun că Turcescu nu cred că va putea fi condamnat pentru că eventuala lui deconspirare s’a întâmplat demult, la momentul publicării în M.Of a decretului de decorare semnat de Băsescu. Asta ne indică resorturile care au declanșat operațiunea și faptul că el lucrează sub protecție.
Odată intrați pe acest fir logic, înțelegem că Robert Turcescu, tunul de calibru mare lui Băsescu, nu a fost anulat. Din contră, el trece printr’o perioadă de rebranding pentru ca, în câteva zile, să reapară cu așa-zise documente compromițătoare despre adversarii politici ai comandantului său, unii dintre ei candidați la președinția României.

Ghinionul lui e că, o dată deschisă cutia, nici Pandora și nici cadourile nu se mai pot întoarce.
Robert, s’a închis cercul! E game over!”, scrie Popa pe pagina lui de Facebook.

Jurnalistul Robert Turcescu a făcut publice mai multe documente prin care să dovedească faptul că este ofițer sub acoperire.

1 comentariu la “Avertisment de la vârful PSD: „Robert, s-a închis cercul. E game OVER”

  1. DA, ESTE UN SCENARIU VIZIBIL SI DESCIFRABIL.. DIN PACATE, PENTRU ROBERT, SI-A PIERDUT CREDIBILITATEA, BASESCU IL FOLOSESTE, VA TRAGE CU ACEASTA ARMA CHIAR, SI O VA FACE PUTERNIC, POATE VA CASTIGA CEVA, SIGUR ESTE CA ROBERT A PIERDUT, A MINTIT O DATA, A JUCAT TEATRU, OK, MAI POATE S-O FACA, NU, NU MAI ESTE CREDIBIL NICI PENTRU AI LUI, FARA CREDIBILITATE, IN PRESA SI IN AFACERI ESTI MORT, DA, ROBERT GAME OVER!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *