PSnews

Recent

Scenariul Dragnea 2 la vârful PNL. Orban calcă în picioare criteriile de integritate EXCLUSIV SURSE

epochtimes-romania.com

Scenariul Dragnea 2 la vârful PNL! Vă prezentăm în cele ce urmează cum calcă în picioare Ludovic Orban criteriile de integritate, adoptate la Consiliul Național al PNL din 2015 și cum și-a shimbat acesta camarila care l-a ajutat să devină lider al parrtidului.

Surse din Partidul Național Liberal au dezvăluit pentru PSNEWS.RO, că s-a schimbat camarila din jurul liderului partidului, Ludovic Orban. Mai exact, oamenii care l-au ajutat să ajungă președintele partidului, potrivit surselor noastre, sunt treptat îndepărtați și puși într-un plan de umbră, iar noii sfătuitori de încredere sunt 3 nume: fostul ministrul delegat pentru Consultare Publică și Dialog Social Violeta Alexandru, consiler al lui Ludovic Orba și responsabilul de comunicare online, Alexandru Kocsis și purtătorul de cuvânt al aprtidului, Ionel Dancă.

În acest context, Dancă pare că a preluat de facto, ceea ce intenționa odată cu numirea sa, și anume preluarea atribuțiilor de strateg al comunicării, în ciuda faptului că acesta nu deține nico funcție politică aleasă la nivelul partidului, el fiind însă cel care suplinește lipsa strategiei de partid.

Mai mult, aceleași surse politice susțin că deja se pregătește planul B pentru liberali, și anume: în cazul în care Ludovic Orban va fi condamnat cu suspendare, se va organiza un congres extraordinar cu scopul de-ași reconfirma funcția de lider al PNL-ului.

Amintim că președintele PNL, Ludovic Orban are luni următorul termen în dosarul în care este acuzat de folosirea influenței politice: mai exact, de faptul că i-ar fi cerut lui Tiberiu Urdăreanu (patronul UTI) 50.000 de euro pentru campania pentru Primăria Capitalei.

Ultimul termen al dosarului, în care a fost audiat și denunțătorul Tiberiu Urdăreanu a fost pe 4 decembrie 2017: Citiți și UPDATE N-are niciun stres: Orban, la taclale cu denunțătorul la ICCJ EXCLUSIV FOTO

Totuși, așa cum am amintit mai sus, desi luni urmează să fie următorul termen în dosar, Ludovic Orban a convocat forul de conducere în BEx.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi