Skip to content
Politică

Scenariul incendiar lansat de Alina Gorghiu legat de Băsescu și Ponta

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, lansează ipoteza, într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, potrivit căreia fostul Președinte Traian Băsescu, dar și Victor Ponta, ar avea un interes comun și anume acela de a răspândi ideea unui blat politic, dar, în realitate, blatul ar exista doar între cei doi.

Acest interes comun al lui Traian Băsesc și respectiv Victor Ponta ar fi motivat, în viziunea Alinei Gorghiu, de faptul că ascensiunea liberalilor îi încurcă pe cei doi și că modelul de acțiune oferit de Klaus Iohannis îi lasă fără ”obiectul muncii.”

Gorghiu conchide prin a preciza că există un blat politic între Ponta și Băsescu, șeful guvernului fiind ”discipolul”, iar Băsescu ”maestrul.”

Citește și: Reacție virulentă de la vârful PMP privind întâlnirea Ponta- Iohannis de la Cotroceni. Care ar fi dovada blatului dintre cei doi: ”Oare nu le e rușine?”

”Victor Ponta și Traian Băsescu au interesul comun de a răspândi în spațiul public ideea unui blat politic, altul decât cel dintre ei doi. Pe amândoi:
– îi încurcă ascensiunea PNL, coagularea, în sfârșit, a unui mare partid de dreapta, unit și puternic, așteptat de 25 de ani.
– îi deranjează noul model oferit de Președintele Iohannis, care limitează aria mitocăniei din discursul politic și îi lasă, astfel, fără obiectul muncii. Fără a fi potențați prin interjecții, cei doi rămân fără voce.
– îi interesează să-i contamineze pe toți cu PSD. Victor Ponta știe că PSD și el însuși sunt nefrecventabili, Băsescu simte că suspiciunea înțelegerilor subterane îl validează ca alternativă politică.
Ca mod de lucru, în acest tandem, unul îl laudă ipocrit pe Președinte, celălalt rezolvă dimensiunea abrazivă. O împărțire pe roluri, așa cum s-a întâmplat și în ultimii ani, în alte situații, nimic nou.
Acesta este blatul. Singurul. Maestrul și discipolul, originalul și copia.”, notează Alina Gorghiu pe pagina sa de socializare.

Citește și: S-a rupt ”lanțul de iubire” dintre Iohannis și Ponta. Declarațiile care ar putea anunța începerea războiului politic dintre cei doi

4 comentarii la “Scenariul incendiar lansat de Alina Gorghiu legat de Băsescu și Ponta

  1. fetito esti bonlava rau,dar foooaaarteee raaauuu!!! care ascensiune ? a pnl? care pnl fetito? esti bolunda ,fereasca-ne Dumnezeu dragutu da poale lungi si minte scurta,mai fuse una blonda si sa duse!!! tu pa cine crezi ca mai puteti pacali?nu ti-e rusine sa stai linga blaga si predoiu? esti chiar( citez !!!) „prostanaca” !!!

  2. Suspiciuni rezonabile–FENECHIU + PMP si BLAGA, ANASTASE, BOAGIU, PREDOIU, MRU–s-au inscris in PSD . Iubirea asta, bat-o vina .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *