Skip to content
Politică

Scenariul lui Tăriceanu care îi dă peste cap povestea lui Băsescu

Călin Popescu Tăriceanu a înaintat miercuri seara, 15 octombrie, un scenariu care i-ar putea da peste cap planurile președintelui Traian Băsescu.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu spune că Traian Băsescu încearcă doar să distorsioneze campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Având în vedere că nu a prezentat nici o dovadă care să îi susțină afirmația potrivit căreia premierul Victor Ponta este fost ofițer acoperit al SIE, Traian Băsescu a ieșit să „își întărească afirmația pe care a făcut-o fără dovezi”.

„Eu n-am urmărit declarațiile președintelui. Domnul Băsescu, am citit declarațiile, ceea ce a încercat este să facă credibilă informația pe care a pus-o pe piață fără probe. A încercat să facă o prezentare logică care să credibilizeze afirmațiile sale. Dar decredibilizează statul de drept, din start, toată declarația pe care a făcut-o și astăzi, dacă avea această informație mai demult, trebuia să o scoată la iveală atunci. Nu face decât să distorsioneze competiția pentru alegerile prezidențiale.Dacă avea  aceste elemente, trebuia să sesizeze organele de drept, cu elementele pe care le are și cerea Parchetului să înceapă o anchetă”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

„Justiția nu se face la televizor”, a continuat fostul premier.

14 comentarii la “Scenariul lui Tăriceanu care îi dă peste cap povestea lui Băsescu

 1. corect incerci sa deviezi de la subiect daca cineva a gresit sa se duca la puscarie dar sa faci jocuri de astea politice sa o avantajeze pe udrea nu e corect in calitate de presedinte

  1. Nu mai conteaza, oricum Udrea e foarte jos in sondaje. Tariceanu a intrecut-o de mult si nici dupa declaratiile lui Basescu nu l-a intrecut.

 2. clar ca incearca sa distorsioneze campania electorala!!! nu stie cum sa.i mai atace pe adversarii duduiei udrea,in speranta ca aceasta sa mai creasca si ea putin in sondaje

 3. Camelia, avand in vedere ca e presedintele senatului, mi se pare normal sa faca declaratii. Este inclusiv un candidat la prezidentiale, deci este iarasi direct implicat. Asa ca are tot dreptul sa fie vazut si auzit.

 4. Basescu afirma la un moment dat ca a reformat serviciile, pai cu nea Traiane ai reformat, iar acum iti bati joc de ele, le folosesti in bataliile matale electorale? sa vedem dupa incheierea mandatului ce viata mai ai cu serviciile.

 5. basescu este penibil dar o sa-l astepte suspendarea la alegeri. o sa vada el. tariceanu l-a citit de mult pe acest hot care-si zice presedinte. lasa ca pleaca el de la cotroceni direct la inchisoare. si scenariul lui tariceanu este logic, basescu nu are cum sa isi dovedeasca minciunile.

 6. Basescu este doar o marioneta ca si ceilalti candidati la presedentie,Tariceanu ramanand singurul candidat care ar putea deveni presedinte!El resprezinta viitorul tarii naostre asa ca haideti sa iesim la vot si sa schimbam ceva in tara asta!

 7. Ilegalistul Traian Basescu care are n capete de acuzare printre care: subminarea economiei nationale, atentat care pune în pericol siguranţa statului, comunicarea de informaţii false, inselaciune etc. Singurul loc in care ar trebui sa se afle aceasta pata neagra a istoriei Romaniei este in parnaieee. Singura metoda pe care o foloseste pentru ca doar la atat este limitat –> denigrarea. Promoter al mahalagismului si al cancanului. Singurul candidat ok este Tariceanu.

 8. E adevarat scenariul in care Basescu este papusarul, iar marionetele de dreapta sunt Udrea, Macovei si Iohannis, pentru oamenii care imbratiseaza aceasta ideologie singura solutie este domnul Tariceanu. Acest candidat este un simbol al competentei si nu in ultimul rand singurul candidat fara dosare.

 9. Basescu profita de faptul ca este lasat sa vorbeasca tampenii fara nici o responsabilitate. Doar Tariceanu este cel care vede acest lucru si il pune la punct, asa cum a facut-o de fiecare data. Daca iese presedinte Tariceanu, si are multe sanse, Basescu moare de inima rea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *