Skip to content
Politică

Scenariul negru din PNL cu privire la ce se poate întâmpla cu Dan Șova

Comisia Juridică a Senatului a decis miercuri, cu 4 voturi ”pentru”, 3 ”împotrivă” și o abținere, reluarea în integrilate a votului privind solicitarea DNA de încuviințare a reținerii și arestării senatorului PSD, Dan Șova.

Citește și: Reacția PNL/ Lovitură de teatru în cazul Șova. Ce s-ar putea întâmpla săptămâna viitoare

Liberalii s-au împotrivit unei astfel de decizii, precizând că votul a fost unul regulamentar, intepretarea lui a fost una neconstituțională.

Senatorul PNL și chestor al Senatului, Cristian Bodea, a precizat miercuri la B1 că votul din cazul Șova s-ar putea să treneze până la toamnă, când va începe noua sesiune parlamentară.

”PSD se va mobiliza foarte bine si s-ar putea sa ajungem cu cazul pana in toamna. Vor sa il reaudiem pe Dan Sova, sa mearga la comisie….Pot sa ajunga linistit, daca trag de timp, pana in toamna.

Votul a fost legal. Articolul 172 prezinta modul de interpretare. Modul in care s-a interpretat votul a fost neconstitutional. Totul tine de interpretarea votului. In aceeasi, 25 mai, Tariceanu a interpretat votul din cazul Valcov ca si hotarare de incuviintare. Nu exista (n.r.: sansa va Biroul Permanent al Senatului sa spuna NU reluarii votului). O sa vedem daca vor dori sa termine repede sau sa o duca pana in toamna.”, a precizat senatorul PNL, Cristian Bodea, intr-o interventie telefonică la B1 Tv.

3 comentarii la “Scenariul negru din PNL cu privire la ce se poate întâmpla cu Dan Șova

  1. Mari l.i.c.h.e.l.e. „PNL-istii noi”, vor neaparat sa-l vada pe Sova in catuse, de parca ancheta nu merge inaine si fara arestarea acestuia. Adunatura de basisti revopsiti, acesti liberali si de fapt nici nu trebuie sa ne mire, tot ei l-au adus la putere pe mafiotul chior si in 2004. Doar fraierii de romani, snobii lipsiti de minte au uitat.

  2. mai imbecililor, o hotarare a CCR nu se poate aplica retroactiv, iar la magaraia intamplata la primul vot, sa nu uitati ca in Comisia juridica (in care Boul PNL detine majoritatea) si uni liberali au votat sa se tina cont de articolul din regulament care spune ca hotararea se adopta cu majoritate calificata. deci nu mai mancati rahat. Ba chiar si in cerea DNA se specifica acel articol din Regulament. Intreaga procedura nu este constitutionala si nu numai hotararea. Ce drekde juristi aveti voi prin partid?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *