Skip to content
Politică

SCENE INCREDIBILE O jurnalistă, în lacrimi, a părăsit emisiunea

http://www.aktual24.ro

Jurnalista de investigații Emilia Șercan a părăsit în lacrimi o emisiune de la TVR 1. Aceasta a fost invitată împreună cu Cătălin Tolontan în emisiunea „Profesioniştii” moderată de Eugenia Vodă.

Jurnalista a plecat după ce a fost întrebată de ce a acceptat să lucreze la Realitatea TV, unde avea un salariu de 8.500 de euro.

Am făcut un compromis.”, a răspuns Șercan la întrebarea Eugeniei Vodă. Însă, după numai câteva minute, Șercan a izbucnit în lacrimi și s-a ridicat, spunând că nu poate continua pentru că se simte o ” impostoare”, informează dcnews.ro.

Sunt o impostoare. Cum sa pretind eu ca sunt o profesionista a presei din moment ce eu am facut marele compromis cu Vantu? Eu l-am investigat pe Vantu”, a spus jurnalista.

 

Totul a plecat de la o situaţie povestită de Emilia Şercan, din vremea când era jurnalist de investigaţii la Evenimentul Zilei, când a primit un cadoul de la Sorin Ovidiu Vântu, de ziua omului de afaceri. În acea perioadă, Emilia lucra la o serie de anchete despre acesta. SOV i-a trimis un coş imens cu flori şi 6 sticle de şampanie Dom Perignon, pe care i le-a returnat furioasă la casa din strada Paris.

„Oare o să râdă Vântu în pușcărie?”, a întrebat Vodă, iar Tolontan a răspuns: „Poate o să îi trimită iar flori.”.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *