Scene oribile în Parcul Herăstrău. Gunoaiele dau pe afară, spre „deliciul” ciorilor, care au invadat parcul

Sursa: puterea.ro

Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), nu doar că a ajuns o ruină în administrația Nicușor Dan – Clotilde Armand, dar s-a transformat și într-o groapă de gunoi. Reporterii Gândul au surprins duminică scene oribile în această grădină, cu ciori care mănâncă din gunoaiele care dau pe afară.

Pe zi ce trece, Parcul Herăstrău se transformă într-o groapă de gunoi. Asta pe lângă faptul că locația s-a degradat foarte mult, cu alei sparte, bănci rupte, sau piste de biciclete extrem de periculoase.

Din cauza gunoaielor, în parc se petrec scene oribile, cu ciori care au invadat coșurile de gunoi, care sunt pline ochi. Practic, gunoaiele sunt nestrânse la timp. De exemplu, cele de duminică se strâng de la cei care vizitează parcul în weekend.

Nu doar ciorile vin să se hrănească din gunoaiele din Herăstrău. Recent, Gândul a publicat imagini șocante cu mai mulți șobolani, care se urcau pe un coș de gunoi.

Totul se întâmplă pe Șoseaua Nordului, fix lângă Parcul Herăstrău.

„Este vina primarului Clotilde Armand. Șobolanii sunt peste tot în Sector”

„Este vina primarului Clotilde Armand. Șobolanii sunt peste tot în Sector, din cauza faptului că doamna Armand a redus frecvențele de curățenie din sector. Practic, nu a vrut să mai plătească serviciile către Romprest, a redus din ele, și iată rezultatul. Este o catastrofă”, a declarat, pentru Gândul, Daniel Ciungu, consilier în cadrul Consiliului Local al Sectorului 1.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: