Scene şocante în Turcia: Patronul clubului Ankaragucu l-a lovit cu pumnul pe arbitrul meciului cu Rizespor

fotbal
Sursa foto: Unsplash

Preşedintele clubului turc Ankaragucu din Super Lig a lovit cu pumnul în faţă un arbitru după ce a intrat pe teren în urma remizei echipei sale cu Rizespor, scor 1-1. Olimpiu Moruţan a marcat pentru Ankaragucu.

După fluierul final, Halil Umut Meler a fost confruntat de un Faruk Koca vizibil furios, care l-a lovit cu pumnul pe oficial, conform imaginilor surprinse de camerele de luat vederi.

Meler a căzut la pământ şi apoi a fost lovit cu piciorul de o altă persoană în timp ce căuta să-şi protejeze faţa. După ce a fost dus de acolo, a fost văzut având ochiul stâng umflat.

BeIN Sports, difuzorul oficial al Super Lig, a relatat la scurt timp după incident că Federaţia de Fotbal din Turcia a decis să organizeze o şedinţă extraordinară.

Olimpiu Moruţan a deschis scorul în minutul 14, gazdele de la Ankaragucu rămânând în 10 oameni după eliminarea lui Ali Sowe în repriza a doua.

Emirhan Topcu a fost şi el eliminat la Rizespor în minutul 90+5, deşi oaspeţii au reuşit o egalare în ultimul moment prin Adolfo Gaich, în 90+7.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: