Skip to content
Politică

Scheletul din dulapul noului primar PNL din Deva: exmatriculat pentru fraudarea unui examen

agerpres.ro

Citiți în cele ce urmează despre scheletul ascuns în dulapul noului primar PNL din Deva: edilul liberal a fost exmatriculat din facultate pentru fraudarea unui examen.

Florin Oancea, candidatul PNL care a castigat primaria municipiului Deva, a fost exmatriculat de la facultate, în februarie 2006 (pe când era viceprimar și masterand în administrație publică la universitatea „Vasile Goldiș” din Arad), după ce își trimisese șoferul in locul lui sa dea un examen care avea ca tema coruptia si modalitati de combatere ale acestui fenomen, scrie luni Hotnews, citând presa locală.

Fapta a fost readusa in atentie de europarlamentarul Cristian Preda, care a notat pe contul sau de Facebook ca „viitorul edil-sef a devenit cunoscut pentru că și-a trimis soferul sa sustina un examen in locul sau, la un masterat organizat de Universitatea Vasile Goldis”.

„A fost amendat cu 1000 de lei si exmatriculat, scriau gazetele vremii. Acum a primit 42 la suta din voturi si va conduce un oras”, a notat Cristian Preda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *