Schimb de ironii macabre între PSD și PNL. Ce spune un lider social-democrat despre PNL

După gestul senatorilor PNL din cadrul ședinței în care era dezbătută legea de reducere a CAS, de a aduce o coroană funerară în în fața colegilor din Senat, Gabriela Firea a replicat printr-o ironie la fel de macabră. Într-un comunicat de presă, senatoarea PSD a afirmat că „liberalii marchează parcă înmormântarea politică a gloriosului partid al Brătienilor”.

„În timp ce liberalii umblă cu coroane de flori, marcând parcă înmormântarea politică a gloriosului partid al Brătienilor, noi ne străduim să ne ţinem promisiunile pe care le-am făcut împreună cu ei, în 2012, milioanelor de români şi să luăm măsuri ca astfel de tragedii să nu se mai repete. Aceasta este diferenţa dintre un mod de a face politică bazat pe responsabilitate faţă de cetăţean şi unul bazat pe efecte melodramatice şi demagogie”, a susținut Gabriela Firea în comunicatul de presă.

Aluzie la momentul Adrian Sobaru

Senatoarea PSD a mai susținut că gestul celor de la PNL este unul „fie de ticăloșie, fie de infantilism politic” față de Adrian Sobaru, electricianul TVR care a încercat să se sinucidă în plenul Camerei Deputaților, în decembrie 2010.De când au trădat votul românilor din 2012, aliindu-se cu cei împotriva cărora au luptat pe viaţă şi pe moarte, liberalii au prins gustul alegoriilor. Numai că este un gust îndoielnic! Să vii să oferi, în acelaşi Parlament unde un om a vrut să-şi pună capăt zilelor exasperat de politicile criminale ale guvernului PDL, o coroană mortuară celor care au reparat nedreptăţile acelui regim este fie o dovadă de ticăloşie, fie de infantilism politic. Acel om se numeşte Adrian Sobaru. Cei din PNL îl cunoşteau foarte bine în 2012, după cum cunoşteau şi numele pensionarilor ajunşi la capătul puterilor, storşi de ultima frântură de viaţă de un regim criminal. Acum i-au uitat pe toţi aceştia, ba chiar mai mult, au început să aprobe, din ce în ce mai explicit, măsurile de austeritate luate de guvernul Boc”, a afirmat Gabriela Firea.

Recomandare pentru liberali

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a lui Victor Ponta le-a transmis și o propunere celor de la PNL:Şi dacă tot se poartă, zilele acestea, turnatul de găleţi în cap, le sugerăm colegilor din noul mare partid liberal democrat popular să-şi toarne găleţi, nenumărate!, de cenuşă în cap. Unii pentru trădarea votului din 2012, iar ceilalţi pentru toate nedreptăţile pe care le-au făcut românilor în cei 3 ani cât au condus destinele acestei ţări”, a conchis senatoarea Gabriela Firea.

foto: mediafax

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: