Skip to content
Politică

Schimb de replici dure între Cristian Preda și Gigi Becali: Cheamă poliţia!

B1

Eurparlamentarul Cristian Preda susţine, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că la plecarea spre Strasbourg, pe Aeroportul Otopeni, l-a văzut pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol şi a întrebat un ofiţer de ce trec puşcăriaşii pe acolo, moment în care patronul FCSB l-a ameninţat şi i-a adresat injurii.

“Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofiţer de ce trec puşcăriaşii pe acolo. Becali aude şi începe să înjure ca la uşa cortului. Mă urmăreşte prin aeroport ameninţându-mă şi urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un şut în geanta pe care o port pe umăr”, a scris Cristian Preda pe Facebook.

" "
" "

Potrivit unei înregistări video prezentată de postul de televiziune Antena 3, Gigi Becali îi spune lui Preda că, dacă fostul preşedinte Traian Băsescu nu îl băga pe liste la europarlamentare, murea de foame.

“Cheamă poliţia. (…) Dacă nu te băga Băsescu pe liste, mureai de foame, şi l-ai trădat imediat. Ca să-ţi arăt eu ţie, să mai faci tu lumea puşcăriaş că na, eşti europarlamentar”, îi spune Becali lui Cristian Preda.

În replică, europarlamentarul afirmă: „Judecătorul v-a zis aşa (puşcăriaş – n.r.). De ce vă enervaţi pe mine? Vedeţi-vă de Steaua”.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *