Skip to content
Politică

Schimb de replici între Șerban Nicolae și Monica Tatoiu: Eu îmi pierd vremea cu orice isterică?

cvbj.biz

Dumitru Dragomir, Monica Tatoiu și Șerban Nicolae au avut un schimb de replici dure într-o emisiune tv  de vineri seară.

Monica Tatoiu a susținut că toți politicienii care au averi și nu pot demonstra că au făcut banii cinstit ar trebui să ajungă la pușcărie. De cealaltă parte, Dragomir a ținut partea clasei politice, arată b1.ro.

Eu i-am spus producătorului emisiunii că nu vreau în emisiune cu Tatoaica, pentru că o să ne certăm. E o mincinoasă. Să ia apă în gură că face praf”, a spus Dragomir.

Dacă lui Mitică Dragomir nu i-a convenit atitudinea Monicăi Tatoiu față de clasa politică, ea nu a putut să suporte laudele pe care acesta le-a spus la adresa lui Șerban Nicolae.

Pentru că și-a auzit numele, senatorul PSD a cerut să intervină în direct. Tatoiu i-a reproșat acestuia că a continuat să rămână într-o locuință a RA-APPS chiar și după ce și-a pierdut acest drept.

Dragomir, scos din minți, a ieșit din platou, iar ceilalți doi și-au continuat schimbul de replici:

Șerban Nicolae: ”Eu îmi pierd vremea cu orice isterică? Ce golănie e asta? Cum vă permiteți? Ce mitocănie e asta să îmi puneți mie în cârcă ce au furat alții, nu vă e rușine? Sunteți sănătoasă la cap? Ce imbecilități spuneți, nu sunteți sănătoasă la cap?

Monica Tatoiu: ”Să vă dea Dumnezeu sănătate cât bine ați făcut României!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *