Skip to content
Politică

Schimb dur de replici între C. Ștefănescu și Tinel Gheorghe: Aberați ca Turcan!

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că va începe demersurile privind organizarea unui referendum pe tema modificării legislaţiei în materie penală.

Citiți și Klaus Iohannis aruncă bomba: Voi începe demersurile pentru un referendum!

Secretarul adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat, luni seară, în emisiunea La Ordinea Zilei, realizată de Radu Tudor,  că referendumul propus de președintele Klaus Iohannis are mulți pași de făcut până să se împlinească.

”Referendumul trebuie să treacă prin Parlament. Poate Parlamentul aprobă suspendarea. Sau, se face un alt referendum, în același timp, dacă românii vor să trăiască bine. Poate și Parlamentul să ofere o temă pentru un referendum, și un partid, dacă strânge semnături. Nu e dreptul tău, Iohannis, să încalci Constituția, să protestezi împotriva unui guvern. Tu ești moderator. Ce face el e o campanie electorală oribilă, ridică segmente de oameni împotriva altor segmente. El știe că dacă vrem, mâine, aducem un milion de oameni la Palatul Cotroceni. Se vrea război româno-român. Noi nu vrem să convocăm un miting”, a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, la Antena 3.

Ulterior, însă, Codrin Ștefănescu și liberalul Tinel Gheorghe au intrat într-o confruntare verbală în platoul de televiziune.

Tinel Gheorghe: Domnul Radu Tudor, l-am ascultat pe reprezentantul PSD-ului, și tot explica domnia sa cum îi este frică PSD-ului de referendum, că asta este concluzia. Abia încheindu-se alegerile, deci, teoretic n-ar trebui să-i fie frică PSD-ului.

Codrin Ștefănescu: Aberați ca Raluca Turcan. Aberați împreună. Nu spune matale de PSD. Tinel este vedetă, Tinel cel curajos. Nu vorbiți de PSD, când vorbiți de PSD v-am închis imediat, că sunteți și laș și obraznic și mincinos.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *