Skip to content
Politică

Schimbare de putere la CNA. Cine vor fi viitori membri ai CNA propuși de Guvern

" "

Radu Călin Cristea şi Gabriel Tufeanu au fost propuşi membri titulari în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) de către Guvern, au declarat, marţi, pentru mediafax surse din Comisiile pentru Cultură ale Parlamentului.

Radu Călin Cristea este în prezent membru supleant în CNA, iar Gabriel Tufeanu face parte din cancelaria premierului.

" "
" "

Întrebat, în timpul audierilor, în ce măsură CNA ar putea să se implice pentru evitarea imixtiunii politice la televiziunea publică, Radu Călin Cristea a spus că aceste imixtiuni nu vor putea fi niciodată eliminate.

„Inevitabil, fiecare partid care se va afla la putere va încerca într-un fel sau altul să se facă simţit (…) la televiziune. Cunoscând situaţia din interior, nu văd premisele pentru schimbare”, explica acesta.

A doua propunere din partea Guvernului, Gabriel Tufeanu, a fost în cărți, în 2010, pentru șefia TVR, după demisia liberalului Claudiu Săftoiu.

Pe de altă parte, Camera Deputaţilor nu a trimis încă propunerea pentru un membru titular în CNA.

De asemenea, Narcisa Iorga, membru al CNA, a fost propusă pentru un nou mandat în Consiliu de preşedintele Traian Băsescu.

1 comentariu la “Schimbare de putere la CNA. Cine vor fi viitori membri ai CNA propuși de Guvern

  1. Aseara la televizor o doamna cu hormonii zbuciumati tipa dupa –NITU- O fi patit SORINA ceva ? Nu distinsa doamna era suparata ca fug parlamentarii si scapa ministrii cu imunitatea . Dar nimic de coana NARCISA care a facut hent in careu sub PIETRICICA in echipa lui PYNALTY . PRESEDINTELE e ocupat cu campania electorala dar tocmai domnia sa–STATUL de DREPT nu stie ca DNA-ul umbla pe tot terenul cu cartonasul rosu . Poate s-a prescris .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *