Skip to content
Politică

Schimbare la Hotnews: Pantazi și Tăpălagă pleacă „pentru un alt proiect editorial”

facebook.com

O schimbare s-a produs la site-ul de știri Hotnews.ro: redactorul-șef Cristian Pantazi și editorialistul Dan Tăpălagă pleacă „pentru un alt proiect editorial”.

Citatul îi aparține celui dintâi, care a făcut anunțul marți, într-un status pe Facebook, unde însă nu precizează cauzele plecării.

Iată postarea integrală a lui Cristian Pantazi:

„Despartirea de HotNews.ro. Un nou inceput

A venit timpul sa aleg alt drum. Dupa aproape 14 ani in cea mai tare redactie din Romania, plec de la HotNews.ro pentru un alt proiect editorial impreuna cu Dan Tapalaga si alti ziaristi de calibru. Las in urma o redactie formidabila si un public exceptional. HotNews.ro e una dintre ultimele busole functionale intr-un peisaj mediatic desertificat, si sint convins ca asa va ramine.

O multumire aparte li se cuvine actionarilor. Au creat si dezvoltat un produs jurnalistic de referinta in jurul unor valori clare si asumate unanim.

Voua, cititorilor, va multumesc pentru increderea cu care m-ati investit in toti anii astia. Am cautat permanent sa servesc interesul public, sa aflu adevarul si sa il public. Am facut si greseli, dar ati inteles ca ele sint inerente in meseria noastra si ca niciodata nu am scris cu rea-credinta. Sint convins ca ne vom intilni din nou, ca ideile si valorile in care credem sint comune.

Mai multe detalii despre noul proiect lansat impreuna cu Dan Tapalaga – in curind.

La buna revedere!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *