Skip to content
Economie Societate

Schimbare la vârful Loteriei Române! Alexandru Croitoru, tânărul cu o experiență în cadrul companiei de 11 ani, noul director general

Guvernul permite privatizarea Loteriei Române

Schimbare de ultimă oră la vârful Loteriei Române. Directorul general al Loteriei Române, Ovidiu Portariuc, şi-a depus miercuri demisia din funcţie, precizând că mandatul său în fruntea Loteriei Române a fost unul provizoriu şi că obiectivele propuse au fost atinse.

„Ambele obiective au fost atinse. Am terminat anul 2018 cu un profit în creştere cu 40% faţă de anul 2017, aducând un plus de zece milioane de euro la bugetul de stat”, a afirmat Portariuc.

Ulterior, Sindicatul Național „Loteria Română”, sindicat reprezentativ la nivelul Companiei Naționale ”Loteria Română”, ce cuprinde peste 70% din totalul salariaților , a decis că locul lui Portariuc va fi luat de Croitoru Alexandru-Mircea.

Citiți decizia mai jos:

Croitoru, motorul generator de rezultate și progres al companiei

Noul director, în persoana lui Croitoru Alexandru-Mircea(foto mai jos), a ocupat funcţia de director al Direcţiei de Marketing şi Vânzări din cadrul Loteriei Române, având o experienţă de 11 ani în cadrul companiei. Potrivit comunicatului Sindicatului Național „Loteria Română”, tânărul este  motorul generator de rezultate și progres, acesta având o vastă experință în domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *