Skip to content
Economie Societate

Schimbare la vârful unui asigurător din România. Compania, membră VIG

zf.ro
" "

Omniasig Vienna Insurance Group anunţă plecarea lui Marek Golebiewski, fost vicepreşedinte al Directoratului Omniasig şi CFO, care îşi va continua activitatea în cadrul celui mai nou membru al Grupului VIG, Gothaer Polonia, funcţia sa urmând a va fi preluată de către Michal Leja, conform unui comunicat al companiei.

Îi mulţumesc domnului Marek Golebiewski pentru efortul depus şi pentru contribuţia adusă în ultimii doi ani în Omniasig. De asemenea, îl felicit pe noul membru Omniasig, domnul Michal? Leja, pentru că a îmbrăţişat cu entuziasm această nouă provocare”, a declarat Franz Fuchs, Preşedintele Consiliului de Supraveghere Omniasig şi Membru al Directoratului Vienna Insurance Group, informează economica.net.

Potrivit comunicatului, echipa Directoratului Omniasig va fi sprijinită de Michal Leja, Consiliul de Supraveghere numindu-l pentru funcţia de CFO.

Cu o experienţă de mai mult de 12 ani în sectorul financiar, din care majoritatea în industria asigurărilor, Michal Leja a fost auditor şi consilier în cadrul unei companii Big 4. Ultimele sale atribuţii, înaintea numirii în funcţia de Membru Directorat şi CFO al Omniasig, au constat în exercitarea funcţiilor de membru al Directoratului Global Assistance Polska şi de Director al departamentului Controlling Financiar în cadrul companiei Compensa Polonia.

În cadrul Omniasig, Michal Leja va coordona ariile: Financiar, Controlling, Managementul Activelor, Reasigurări, Dezvoltarea Afacerii, Logistică.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *