Skip to content
Sport

Schimbare radicală la Dinamo. Dispar câinii de pe emblema clubului

twitter

Clubul Dinamo a anunţat, într-un comunicat, organizarea unui concurs pentru schimbarea emblemei clubului, invocând modelul altor mari echipe precum Juventus sau Manchester City. De pe emblema clubului ar urma să dispară cei doi câini.

Pe modelul marilor echipe ale fotbalului european (Juventus sau Manchester City, spre exemplu), Dinamo București are nevoie de o imagine nouă, astfel că, începând de astăzi, clubul nostru pornește o campanie de rebranding. Din sezonul următor, clubul va avea un nou logo, ales prin implicarea în acest proiect a fanilor dinamoviști din țară și din străinătate, a fostelor glorii și, bineînțeles, a suporterilor înscriși în Programul „Doar Dinamo București” (DDB). În perioada 20 aprilie 2022 – 5 mai 2022 vor fi concepute modele atât de agențiile partenere Dinamo București, dar și de cei mai talentați suporteri participanți la acest proces de rebranding

Noul logo va conține culorile Dinamo București (roșu-alb), identitatea vizuală a clubului (D, Dinamo, Dinamo 1948) și elemente de legătură cu istoria din 1948 până astăzi. Propunerile pot fi făcute în creion sau în programe specifice (Phostoshop, Illustrator, Corel, etc). Ele vor fi preluate brut și vor fi prelucrate de agențiile partenere într-o versiune finală sau pot veni direct stilizate”, transmite FC Dinamo.

Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul 2022-2023 al Ligii I, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei, dar și pe produsele oficiale  în magazinul online și în magazinul de prezentare al clubului.

Clubul Dinamo trebuie să-şi schimbe emblema, după ce fostul acţionar Nicolae Badea, care deţine marca şi şi palmaresul prin societatea AFC Dinamo, a notificat clubul să nu mai folosească denumirea comercială „FC Dinamo” şi să nu mai comercializeze produse sub acest nume.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *