Skip to content
Politică

Schimbarea la față a orașului Focșani! Ce planuri are Dragnea

ziaruldeiasi.ro

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, are planuri noi pentru modernizarea Focșaniului, dar și a orașelor Turnu Măgurele și Alexandria.

Mai precis, social-democrații aflați la putere doresc să facă – în ciuda faptului că orașul Focșani are o echipă de liga a treia – un stadion modern. Dragnea motivează această inițiativă ca fiind ”dorită de microbiști”, conform Digisport.ro.

Cu toate acestea, schimbarea la față ar costa 12 milioane de euro și ar urma să vină de la Compania Națională de Investiții.

„Am vorbit despre stadion şi ştiu că vor fi discuţii, dar Focşaniul are nevoie de un stadion. Sunt două, dar unul trebuie să intre în program de modernizare şi să vadă guvernul ce e şi cu al doilea. Dar un stadion va contribui la o schimbare, la ce se întâmplă acum în Focşani. E dorit de microbişti”, a spus șeful Camerei Deputaților.

Planuri pentru arene noi sunt și la Turnu Măgurele, respectiv Alexandria, însă și aceste orașe au echipe în ligile inferioare din fotbalul românesc.

1 comentariu la “Schimbarea la față a orașului Focșani! Ce planuri are Dragnea

  1. Ce vom face cu acele stadioane daca nu avem cluburi de juniori si scoli de fotbal?? Campionatul romanesc are echipe cu mai multi straini decat romani. Dar nu asta e problema societatii romanesti, noi avem nevoie de fabrici in care sa lucram, nu de stadioane. Avem nevoie de o transformare a societatii romanesti inspre normalitate nu doctrine baliverniste. E strigator la cer ce s-a ales din sectorul industrial si al prelucrarii resurselor naturale. Unele fabrici unicat au disparut, asa printr-o magie…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *