Skip to content
Puterea Știrilor Video

Schimbarea la față a PNL București. Daniel Fenechiu: E un pariu pe care Ludovic Orban și-l asumă și pe care îl decontează

psnews.ro

Violeta Alexandru a fost aleasă marți de Biroul Executiv (BEx) în funcția de președinte interimar al PNL București cu 21 de voturi ”pentru”, două voturi ”împotrivă” și două abțineri. Decizia BEx va trebui confirmată de Biroul Politic Național al PNL, cu două treimi din voturi.

CITIȚI ȘI: PNL București va avea un președinte interimar. Cine îi va lua locul lui Cristian Bușoi

Avocatul și senatorul PNL, Daniel Fenechiu (vicepreședinte al Comisiei juridice din forul legislativ superior), invitat în studiul Puterea Știrilor a declarat, vis-a-vis de această situație, că „este un pariu pe care Ludovic Orban și-l asumă și pe care îl decontează”, având în vedere că Violeta Alexandru a fost propunerea președintelui partidului.

„E un pariu pe care Ludovic Orban și-l asumă și pe care îl decontează”

Violeta Alexandru este o fată minunată. E foarte bun PR. Are o bună apetență spre zona de USR – noi avem o problemă la concurența cu USR în București, e o realitate. E o persoană cu o capacitate de muncă extraordinară. Eu m-am întâlnit cu ea în campania din țară, m-am întâlnit cu ea peste tot. Este o persoană care este dispusă să muncească. Că va reuși sau nu, este un pariu pe care Ludovic Orban și-l asumă și pe care îl decontează. În ultimă instanță a fost propunerea lui, iar ca președinte de partid trebuie să îți asumi anumite responsabilități pentru că lumea are nevoie de inițiative curajoase de la tine”, a declarat Daniel Fenechiu, la Puterea Știrilor.

CITIȚI ȘI: Cristian Bușoi explică motivele DEMISIEI din funcția de președinte al PNL București: Nu ne simțim vinovați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *