Skip to content
Politică

Schimbări în conducerea Realității TV. Ce poziție va ocupa realizatorul TV Rareș Bogdan

În cursul zilei de luni, la vârful conducerii Realității TV, a avut loc o schimbare. Astfel, Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere”, are de astăzi o nouă poziție în schema Realitatea TV. El a fost numit Director General al postului, pe care l-a coordonat în calitate de Director Editorial până acum.

El va fi secondat de jurnalistul Edward Pastia, din poziția de Director Executiv al stației.

Cozmin Guşă, administratorul Realitatea TV, a declarat, pentru reportervirtual.ro, cu privire la această schimbare de managament, următoarele: „Pe lângă managementul editorial, se va ocupa atât de administrarea optimizării activității televiziunii și a personalului, atât la nivelul postului cât și pentru Divizia de Internet. El m-a informat că dorește să propună o grilă nouă a televiziunii, din ianuarie 2015, care să fie mai apropiată de cerințele și posibilitățile pieței de televiziune.

Pe fondul de creștere editorială a Realității TV în ultima jumătate de an, când Rareș a avut merite foarte mari în calitate de lider al echipei de jurnaliști, cred că din postura de Director General cu autoritate deplină asupra deciziilor din interiorul trustului va realiza chiar mai mult.

2015 va fi un an extrem de sofisticat pe piața media, dar dacă Rareș Bogdan și echipa Realitatea TV au rezistat unei atmosfere aproape concentraționare având succes în ciuda presiunilor greu de imaginat ale cuplului Ponta – Ghiță, cu accent pe ultimul, eu sunt convins că se vor descurca și în 2015, deși prevăd că acțiunile acestui cuplu disperat azi vor fi mult mai contondente și mai periculoase și nu doar la adresa Realitatea TV, ci și la adresa altor entități media care își permit să fie obiective și să critice acțiunile guvernamentale deficitare sau frauduloase”.

Cozmin Guşă a explicat şi care e rolul său în noua construcţie:

„În ceea ce mă privește, i-am promis lui Rareș Bogdan că atunci când simte nevoia mă poate folosi pe postul de consilier pro-bono. Nu va avea o muncă ușoară, dar sunt sigur că va reuși și, așa cum a performat ca moderator, o va face și din această postură”.

 

1 comentariu la “Schimbări în conducerea Realității TV. Ce poziție va ocupa realizatorul TV Rareș Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *