Skip to content
Politică

Schimbări în aparatul propriu al viceprim-ministrului – Au fost eliberaţi din funcţie Andra Diaconescu, Valeriu Antonovici, Răzvan Pop şi Liliana Romaniuc

Premierul Florin Cîţu a semnat, joi, mai multe decizii privind schimbări în aparatul propriu al viceprim-ministrului. Au fost eliberaţi din funcţie Andra Diaconescu, Valeriu Antonovici, Răzvan Pop şi Liliana Romaniuc, care au lucrat cu vicepremierul Raluca Turcan, şi au fost numiţi Mihaela-Ioana Kaitor şi Adorjan-Mihaly Jakab

În Monitorul Oficial au fost publicate, joi, mai multe decizii ale premierului Florin Cîţu care vizează schimbări în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului.

Astfel, a fost eliberată din funcţie Andra Diaconescu, secretar de stat, dar şi consilierii de stat Valeriu Antonovici, Răzvan-Codruţ Pop şi şi Liliana Romaniuc.

Cei patru au lucrat cu vicepremierul Raluca Turcan, în Guvernul Orban.

De asemenea, în Monitorul Oficial a fost publicată decizia privind numirea Mihaelei-Ioana Kaitor în funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului, dar şi decizia de numire a lui Adorjan-Mihaly Jakab în funcţia de consilier de stat.

Guvernul Cîţu are două posturi de vicepremier, unul ocupat de Dan Barna, din partea Alianţei USR PLUS, şi altul ocupat de Kelemen HUnor, din partea UDMR, partanetii de coaliţie ai PNL.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *