Skip to content
Politică

Schimbări la comisiile parlamentare. Cine sunt cei care părăsesc postul

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a anunţat marţi în plen că senatorul Ion Toma l-a înlocuit pe Darius Vâlcov la conducerea Comisiei de administraţie publică şi amenajarea teritoriului, informează Agerpres.

Ilie Sârbu a anunţat modificări şi la nivelul altor comisii permanente. La Comisia de buget-finanţe Vasile-Cosmin Nicula a fost înlocuit, în funcţia de preşedinte, cu Viorel Arcaş, iar la Comisia pentru privatizare şi administrarea activelor statului Darius Vâlcov i-a luat locul de membru lui Ion Toma.

În ceea ce priveşte Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii, Ionel-Daniel Butunoi a fost înlocuit cu Mihnea-Cosmin Costoiu.

La rândul său, liderul grupului PNL Puiu Haşotti a precizat că la Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii, Cristian-Petru Bodea a fost înlocuit în funcţia de secretar cu Marius-Petre Nicoară.

Liderul grupului parlamentar Liberal Conservator Dumitru Pelican a anunţat că la Comisia pentru apărare secretar va fi senatorul Nicolae Nasta, în locul lui Ionel Agrigoroaiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *