Skip to content
Politică

Schimbări la comisiile parlamentare. Cine sunt cei care părăsesc postul

" "

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a anunţat marţi în plen că senatorul Ion Toma l-a înlocuit pe Darius Vâlcov la conducerea Comisiei de administraţie publică şi amenajarea teritoriului, informează Agerpres.

Ilie Sârbu a anunţat modificări şi la nivelul altor comisii permanente. La Comisia de buget-finanţe Vasile-Cosmin Nicula a fost înlocuit, în funcţia de preşedinte, cu Viorel Arcaş, iar la Comisia pentru privatizare şi administrarea activelor statului Darius Vâlcov i-a luat locul de membru lui Ion Toma.

" "

În ceea ce priveşte Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii, Ionel-Daniel Butunoi a fost înlocuit cu Mihnea-Cosmin Costoiu.

La rândul său, liderul grupului PNL Puiu Haşotti a precizat că la Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii, Cristian-Petru Bodea a fost înlocuit în funcţia de secretar cu Marius-Petre Nicoară.

Liderul grupului parlamentar Liberal Conservator Dumitru Pelican a anunţat că la Comisia pentru apărare secretar va fi senatorul Nicolae Nasta, în locul lui Ionel Agrigoroaiei.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *