Skip to content
Politică

Schimbări la nivelul Organizației PNL Bistrița-Năsăud. Cine a preluat conducerea

Biroul Politic Judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud a decis ca senatorul Cristian Florian să preia funcţia de copreşedinte al organizaţiei judeţene din partea fostului PDL, în locul lui Eugen Curteanu, decizia fiind anunţată, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, de celălalt lider al filialei, deputatul Stelian Dolha, potrivit agerpres.ro.

Cristian Florian se află la primul mandat de parlamentar, iar în perioada 2009-2012 a fost prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud.

Vreau să mulţumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată şi, în primul rând, lui Eugen Curteanu, colegul meu care m-a susţinut şi mă susţine în continuare în toate demersurile pe care le am în vederea îmbunătăţirii situaţiei din PNL. (…) Va trebui să găsim soluţii pentru maximizarea şanselor noastre. Având în vedere că mai avem o lună până a intra în campanie electorală, consider că toate disputele şi toate competiţiile interne trebuie să înceteze, trebuie să ne concentrăm atenţia şi eforturile pentru a câştiga cât mai multe competiţii la nivel local”, a spus noul copreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud.

BPJ a stabilit, în schimb, ca fostul lider Eugen Curteanu să deschidă lista de candidaţi ai partidului pentru Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, urmând să fie susţinut şi pentru funcţia de preşedinte al acestui for.

Pe locul al doilea pe lista pentru CJ se va afla deputatul Stelian Dolha, care, însă, şi-a manifestat intenţia de a candida în toamnă pentru un nou mandat de deputat, spunând că doreşte să îşi continue activitatea în comisia de agricultură a Camerei Deputaţilor, din care face parte în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *