Skip to content
Politică

Schimbari majore la antena3. Radu Tudor: e o mare provocare pentru mine

tomisthecat.ro
" "

Trustul Antena 3 face schimbări majore în grila de emisiuni, astfel arhicunoscutul tandem dintre Radu Tudor și Dana Greu se va modifica radical, iar prezentatorul Răzvan Dumitrescu va prelua două emisiuni de weekend.

Jurnalistul Radu Tudor a postat pe blogul personal radu-tudor.ro motivele pentru care se va schimba formatul emisiunii și a mulțumit echipei care i-a fost alături în ultimul deceniu.

" "
" "

Acest weekend e unul special pentru mine.

Azi e ultima emisiune La ordinea zilei pe care o moderez impreuna cu Dana Grecu. Au trecut 10 ani frumosi, cu multe impliniri, emisiunea produsa de Andreea Munteanu fiind mereu in top 10 national in fiecare dintre acesti 10 ani. Nu e putin lucru. Le sunt lor recunoscator pentru acest deceniu de emisiuni reusite.

Dar nu ne despartim. Vom fi impreuna, pentru ca ca zilnic, de luni pina vineri, eu si Dana vom face pasa de la ora 19,45. Ea ramane unic moderator 18-20, eu preiau 20-21. O treaba destul de grea, pentru ca este lead in pentru cel mai important talk show din Romania, Sinteza zilei, cu Mihai Gadea.”

Jurnalistul a afirmat că a lăsat în urmă 500 de emisiuni de weekend în care istoria, analiza militară, politica internă și externă l-au determinat să realizeze și două cărți. Astfel, întâlnirile de duminica seara au reprezentat pentru jurnalist o sursă de inspirație.

Noul format în care îl vom vedea pe jurnalist va fi de luni până vineri, de la 20 la 21.

Sper ca Punctul de intalnire sa aiba aceeasi audienta foarte buna. Telespectatorii emisiunii mi-au dat mereu prilej sa le multumesc pentru fidelitatea lor.

E un weekend special, plin de emotie, care incepe azi.

Cu schimbari, cu renuntari, cu sperante.

Nu cu despartiri.

Ramanem toti, impreuna, aceeasi familie unita si apreciata.”

Radu Tudor a ținut să mulțumească întregii echipe antena3.ro formată din titanii: Mihai Gadea, Dana Grecu, Andreea Munteanu, Razvan Dumitrescu si Adrian Ionita.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *