Skip to content
Politică

Schimbări pe sticlă. O știristă pleacă de la Antena 3, iar un fost OTV-ist vine la B1 TV

publika.md

Citiți în cele ce urmează despre o serie de schimbări din televiziune. O știristă pleacă de la Antena 3, iar un fost OTV-ist vine la B1 TV.

Astfel, prezentatoarea emisiunii Esențial de la Antena 3, Alina Petrescu, a părăsit postul de știri, vineri fiind ultima ei zi, după o colaborare de 11 ani, relatează Pagina de Media.

Ea și-a luat la revedere în finalul emisiunii Esențial de astăzi. Colegi de post au venit alături de ea cu mesaje printate, precum: „De supărare, Băsescu a băut apă azi…”, „Dacă vrei să te scăpăm din PR, clipește de trei ori” sau „Petreasco, te duci să câștigi bani din meditații?”

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, locul ei va fi luat începând de luni de Ana Maria Roman, jurnalista care acoperă zona de justiție la Antena 3.

Alina Petrescu a lucrat la Antena 3 din 2006, conform contului ei de LinkedIn. Anterior, ea a fost un an jurnalist la EuroNews și alți doi la TVR. În 2010, Alina Petrescu a prezentat pentru șase luni Observatorul, în locul cuplului Lucian Mîndruță – Alessandra Stoicescu.

În partea cealaltă, la B1 TV, Tudor Barbu (ziarist, politician, acum din nou ziarist) îi va lua locul lui Nelu Barbu, în prime-time. El va prezenta emisiunea „Se întâmplă acum” (același nume pe care îl avea programul lui la OTV), de luni până vineri, de la ora 18.00 până la 19.30. Ales în 2012 senator din partea PPDD, Tudor Barbu a trecut în 2013 la Partidul Conservator (PC), pe care l-a părăsit un an mai târziu pentru PNL.

Nelu Barbu a intrat recent în echipa de comunicare a lui Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *