Skip to content
Politică

Şcolile şi grădiniţele din judeţul Gorj, închise şi marţi. Mii de consumatori nu au curent electric

Odoraș

Şcolile şi grădiniţele din judeţul Gorj vor fi închise şi în cursul zilei de marţi, decizia fiind luată de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. Luni dimineaţă, peste 21.000 de consumatori erau nealimentaţi cu energie electrică, echipele furnizorului fiind în teren pentru remedierea defecţiunii.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a decis, luni, ca unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ să fie închise şi în cursul zilei de marţi.

Luni dimineaţă, peste 21.000 de consumatori din mai multe localităţi erau nealimentaţi cu energie electrică, iar echipele furnizorului lucrează în teren pentru remedierea situaţiei.

Ministerul Educaţiei a anunţat, încă de duminică seară, că marţi vor mai fi închise toate unităţile şcolare din judeţul Timiş, dar şi cele din 39 de localităţi din judeţul Arad, potrivit news. ro

Ca urmare a unor avarii la reţeaua de energie electrică nu se vor face cursuri nici într-o unitate de învăţământ din judeţul Satu Mare.

În judeţele respective, căderile masive de zăpadă şi vântul puternic au produs avarii importante la reţelele de energie electrică. În zona de vest a ţării este în continuare decretată stare de criză.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *