Skip to content
Politică

Scorul prevăzut de Monica Macovei la viitoarele alegeri parlamentare

Monica Macovei prevede un scor între 10 și 15% la alegerile parlamentare din 2016, pe fondul decredibilizării actualelor partide, potrivit declarațiilor dintr-un interviu pentru romanialibera.ro.

Macovei a spus că se bazează pe oamenii care cred în „drepturile omului, în libertatea economică și personală” și pe românii care vor ca țara lor să aibă un plan economic „serios”.

Vrem să-i atragem lângă noi pe toți, care vor altfel de politici în sănătate și educație, care vor ca România să aibă un plan de business serios care să prevadă autostrăzi, spitale, școli”, a spus Macovei.

Europarlamentarul independent a declarat că partidul M10 este unul „reformist”, plasându-se împotriva clasei politice actuale. Macovei le-a reproșat liberalilor „măsurile populiste” și apropierea de PSD.

Fostul candidat la președinție a afirmat că M10 avea trei la sută în sondaje în urma anunțului de înființare. Stategia partidului este ca la alegerile locale să candideze în localitățile unde vor avea „candidați buni”, susținând și independenți.

Macovei a spus că a strâns 25.000 de semnături pentru înființarea partidului M10, așa cum prevedea vechea lege a partidelor. În urma schimbării acestei hotărâri, un partid poate fi creat cu doar trei membri. Europarlamentarul va depune însă toate semnăturile strânse până în prezent.

1 comentariu la “Scorul prevăzut de Monica Macovei la viitoarele alegeri parlamentare

  1. …Macovei a spus că se bazează pe oamenii care cred în „drepturile omului, în libertatea economică și personală” …
    Pai dreptul lui Rarinca nu este tot parte a drepturilor omului, anume acela de a avea parte de un proces corect si echidistant ? Dar libertatea personala unde este coana mare, cand femeia aia a stat 6 luni si ceva in arest fara a fi vinovata si fara ca nimeni sa rasăunda pentru asta ? Apoi, libertatea economica inseamna ca doamna Rarinca nu avea dreptul sa-si ceara inapoi banii ei de la oricine i-i datora ??? Despre ce vorbesti, madam ??? Ai avut cumva vreo reactie impotriva acestui abuz si nu am auzit noi ??? Si mai vrei si 10-15 % ??? In ce lume paralela traiesti, cucoana ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *