Skip to content
Societate

Scriitorul Radu Paraschivescu a încheiat colaborarea cu postul Digi 24: Conducerea m-a anunţat că ediţiile filmate pentru martie nu vor fi plătite

www.digi24.ro

Scriitorul Radu Paraschivescu (58 de ani) a confirmat că a încheiat colaborarea de aproape cinci ani cu postul Digi 24, unde realiza două emisiuni educative.

Radu Paraschivescu a confirmat informaţia publicată de Paginademedia.ro, potrivit căreia conducerea Digi 24 ar urma să scoată din grilă emisiunile „Pastila de limbă“ şi „Dă-te la o carte“. În plus, scriitorul precizează în mod ironic faptul că a fost anunţat că opt ediţii filmate în avans nu vor fi plătite, dar şi că i s-a propus să muncească pro bono.

„După aproape cinci ani, «Pastila de limbă» şi «Dă-te la o carte» ies din grila postului Digi 24. Fie-le amintirea pastelată. Le mulţumesc tuturor celor care le-au urmărit şi mi-au dat sugestii. Cavalereşte, conducerea m-a anunţat că ediţiile filmate pentru martie, opt la număr, nu vor fi plătite. Cu aceeaşi eleganţă, mi s-a propus să lucrez pro bono. Ca o fiară arghirofilă, am refuzat“, a transmis Radu Paraschivescu.

Într-o declaraţie pentru Paginademedia.ro, Paraschivescu a precizat însă că va continua colaborările cu DigiSport, cu Digi FM (este prezent în matinalul de joi) şi cu site-ul Digi 24 (unde semnează săptămânal).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *