Skip to content
Politică

Scrisoare deschisa a lui Dan Voiculescu catre Basescu, Macovei și Udrea: Ati nenorocit Romania prin diletantismul vostru.

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, aflat în închisoare, a transmis o scrisoare deschisă prin intermediul blogului său către Traian Băsescu, Monica Macovei și Elena Udrea. Voiculescu arată că cele trei personaje politice și-au asigurat un loc în „istoria neagră a României”.

„Nu va pricepeti la nimic, dar pretindeti ca le stiti pe toate : economie de piata, strategie fiscala, politici sociale, relatii internationale, strategii de dezvoltare economica etc.

V-ati asigurat un loc in istoria neagra a Romaniei, stabilind recorduri negative greu de egalat. In urma voastra ramane o pata mare de rusine in istoria acestui popor.

Ceea ce va uneste este lipsa totala de caracter, de moralitate. Basescu – turnatorul domnului R. la Securitate, Macovei – procuror comunist, Udrea – o “t” in termenii folositi de dl Baconschi.

Uniti, vreti sa luptati pentru a castiga puterea politica in Romania si aveti impresia ca oamenii mai au bunavointa sa va creada.

Numitorul vostru comun este nesimtirea ridicata la nivel de politica de stat si nerusinarea nemaiîntalnita in istoria moderna a Romaniei.

Românii îsi vor aminti multă vreme de-acum înainte de acesti 10 ani drept UN DECENIU AL RUSINII, consemnat intocmai de istorie !

Clasa politica, institutiile statului de drept, organizatiile nationale si internationale au, fata de romani, datoria sa le redea romanilor speranta ca mai exista dreptate in aceasta tara.

PS 1: Pentru servitorii regimului Basescu-Udrea-Macovei : puteti fi siguri ca se va face dreptate pana la capat. Nu are sens sa mai incercati sa va schimbati orientarea. Romania nu are nevoie de cameleoni”, a scris Dan Voiculescu pe blog.

3 comentarii la “Scrisoare deschisa a lui Dan Voiculescu catre Basescu, Macovei și Udrea: Ati nenorocit Romania prin diletantismul vostru.

  1. „Nu va pricepeti la nimic, dar pretindeti ca le stiti pe toate” bravo domnule Voiculescu!! In toata activitatea lor politica nu au realizat nimic pozitiv! ne-au patat imaginea ca tara,ne-au ingropat in datorii si acum aceste mari „doamne” au pretentii de presedintie???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *