Skip to content
Politică

Scrisoarea Ecaterinei Andronescu face valuri. Ponta: Mulți din membrii PSD gândesc așa! EXCLUSIV

agerpres.ro

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu a luat prin surprindere întreaga scenă politică românească, marți, când a cerut, printr-o scrisoare deschisă, demisia șefului social-democraților, Liviu Dragnea, și înlocuirea actualului Executiv condus de Viorica Dăncilă.

DETALII AICI: Război în PSD: Ecaterina Andronescu cere DEMISIA lui Liviu Dragnea și înlocuirea Executivului

În acest context, PSnews.ro a luat legătura cu ex-premierul Victor Ponta și unul dintre apropiații Ecaterinei Andronescu, care nu s-a declarat surprins de reacția fostului ministru al Educației. Concret: Ponta a ținut să precizeze că Andronescu „spune public ceea ce gândesc cei mai mulți din membrii PSD – dar nu au curaj sa spună”.

Doamna Andronescu spune public ceea ce gândesc cei mai mulți din membrii PSD – dar nu au curaj sa spuna! Oamenii din PSD simt și ei că grupul infractional de la Teleorman prăbușește partidul, dar tac din gura de teamă sau pentru avantajele și funcțiile pe care le primesc de la Dragnea”, a declarat Victor Ponta pentru PSnews.ro

Totodată, chestionat dacă se așteaptă la vreo demisie din partea lui Liviu Dragnea sau a Vioricăi Dăncilă, Ponta a răspuns: ”Nu – niciunul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *