Skip to content
Politică

Scumpirea polițelor RCA generează proteste

Polițele RCA s-ar putea majora considerabil începând cu prima lună a anului viitor. Astfel, deja s-au pus la punct toate detaliile şi, pe 17.12.2015, conducătorii auto se vor întâlni la Bucureşti, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta, informează romaniatv.net.

Evenimentul a fost anunţat pe Facebook, pe pagina special creată: Protest scumpire RCA.

Toţi şoferii din România sunt aşteptaţi la protestul din data de 17.12.2015 ce va avea loc în Bucureşti. Suntem peste 7.000 de persoane care organizăm acest protest. De data această, firmele de asigurări şi ASF vor înţelege că joaca cu preţurile unei poliţe de asigurări obligatorii s-a terminat! 200 camioane şi 300 de autocare, microbuze şi sute de autoturisme (persoane fizice ) sunt deja mobilizate, iar numărul lor creşte. Împreună vom schimbă dictatură preţului RCA! Te aşteptăm!„, este mesajul postat pe reţeaua de socializare.

Precizăm că, pe 9 decembrie, s-au întâlnit circa 170 de transportatori pentru a stabili ultimele detalii. Constănţenii s-au arătat interesaţi, cei mai mulţi precizând că vor participa. Amintim că societățile de asigurări au averztizat că, începând cu 2016, polițele RCA se vor scumpi cu până la 15%. Motivele invocate de acestea constau în implementarea unor noi standarde europene, dar și falimentul companiei Astra Asigurări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *