Scurgeri de gaze la o staţie GPL din București. Intervenţie cu cinci autospeciale de stingere

pompieri-112
Sursă foto: Facebook

Pompierii intervin la o staţie GPL din Capitală, dispozitivul fiind redimensionat, iar în urma măsurătorilor nu au fost înregistrate scăpări de gaze, a informat ISU Bucureşti-Ilfov.

„Se fac măsurători periodic la faţa locului de către echipajul CBRN. Se redimensionează dispozitivul – rămân la faţa locului două autospeciale de stingere pentru supraveghere şi tranzvazarea gazului. În urmă măsurătorilor nu au fost înregistrate scăpări de gaze”. a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

Anterior ISU Bucureşti Ilfov a anunţat că pompierii intervin la o staţie GPL din Capitală, unde s-au constatat scurgeri de gaze.

„Intervenim în acest moment pe bld. Energeticienilor din sectorul 3 al Capitalei. Există scăpări de gaze la un robinet de la o staţie GPL. Se acţionează pentru evacuarea populaţiei pe o raza de 100 m pentru siguranţa acesteia până la remedierea situaţiei. Acţionăm cu perdea de apă asupra buteliei. Intervin cinci autospeciale de stingere. Misiunea este în dinamică, revenim cu date. S-a montat un robinet de siguranţă peste robinetul iniţial. În acest moment nu se mai simte miros de gaze.”, potrivit sursei citate.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: