Skip to content
Politică

Se adâncește criza medicamentelor. Bușoi, alarmat de manevrele lui Dragnea EXCLUSIV

psnews.ro
" "

Se adâncește criza medicamentelor. Medicul și europarlamentarul PNL Cristian Bușoi a acordat joi o declarație pentru PSnews.ro, în care s-a arătat alarmat cu privire la manevrele din Parlament ale președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Concret, eurodeputatul a atras atenția că forțarea, de către PSD, a ieftinirii medicamentelor va avea drept consecință accentuarea exportului paralel, ceea ce nu va face altceva decât să golească farmaciile.

" "
" "

„PSD s-a specializat în lansarea unor idei care să distragă atenția de la diverse acțiuni contestabile. PSD face tot felul de nenorociri în Parlament – așa cum este și inițiativa care încurajează exportul de medicamente. În plus, domnul Dragnea are tot felul de idei periculoase, cum ar fi scăderea în continuare a prețurilor la medicamente, punând în pericol existența acestora în farmacii și încurajând și mai mult exportul paralel. Pe fond, propunerea ministrului nu este nouă, nu este rea, ar fi putut fi mai clară și mai puțin pe modelul «să fie bine pentru toată lumea». Cunoscând ceea ce se întâmplă în țară, sunt absolut necesare acțiuni curajoase și este nevoie să fie informați părinții la ce riscuri își expun copiii. Sunt părinte și mi-am vaccinat copilul, iar ca părinte și ca om politic cu experiență în sănătate am susținut că este nevoie de vaccin și nu îmi schimb părerea”, a declarat Cristian Bușoi pentru PSnews.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *