Skip to content
Politică

Se adâncește scandalul mitei electorale din Vrancea. Baronul Oprișan acuză: ”E un mare fake news, un atac josnic din partea oponenților politici”

Inquam Photos / Octav Ganea

Se adâncește scandalul mitei electorale de la Nereju. Contactat de PS News, președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, spune răspicat că acuzațiile de mită electorală aduse candidatului PSD Ion Păucă la primăria comunei Nereju sunt un „mare fake news, un atac josnic din partea oponenților politici”.

„Minciuni, minciuni, minciuni. Este o făcătură a unui pseudo-jurnalist de la Realitatea de Vrancea care este în slujba PNL-ului și a inventat acest fake news. Este o minciună ordinară. Am o certitudine de 200% când spun asta.

Candidatul PSD la Primăria Nereju, Ion Păucă, este victima unui atac josnic din partea oponenților politici, fiind acuzat fără motiv că ar fi dat mită electorală.

Din disperare că vor pierde alegerile la Nereju, adversarii săi au distribuit în localitate o informație falsă. Singura greșeală a lui Ion Păucă este faptul că e un candidat bine cotat, iar contracandidații săi apelează la orice tertip pentru a-l decredibiliza.

Eu am încredere în candidatul pe care îl am. Noi știm despre cine este vorba, mai exact un jurnalist care este dușman cu mine de multă vreme, a făcut asta din dușmănie, pentru că nu am vrut să îi dau de băut și nici nu le dau de băut că nu e preocuparea mea”, a spus Oprișan.

Liderul PSD Vrancea îl apără pe Păucă și spune că această știre este o „mizerie ordinară”.

„Tot ce pot să vă spun este că omul nostru va câștiga alegerile pentru că acest fake news a fost făcut din disperare. E un candidat foarte bun, un candidat de excepție. Știrea a apărut pe Realitatea de Vrancea care este site PNL oficial. Eu cred că ziariștii normali la cap și care își iubesc meseria nu se coboară la astfel de mizerii ordinare.

Candidatul nostru nu are nicio legătură cu aceste minciuni, minciuni, minciuni și suntem convinși că poliția va clarifica lucrurile în cel mai scurt timp.

Avem încredere că oamenii din Nereju știu că Ion Păucă este un om serios, muncitor și devotat comunității”, a spus pentru PS News Marian Oprișan.

Candidatul PSD pentru fotoliul de primar al comunei vrâncene Nereju, Ion Păucă, fost primar al comunei, a fost prins când oferea mită electorală 400 de lei unui alegător, scrie realitateadevramcea.net.

Sesizarea a fost făcută prin apel la 112, la fața locului s-au deplasat polițiștii de la Economic, care au deschis dosar penal pentru mită electorală. Păucă a fost primar al comunei Nereju timp de zece ani, dar a demisionat brusc, invocând motive personale, în 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *