Skip to content
Politică

Se adâncește scandalul TVR: 7 membri ai Consiliului de Administraţie, acuzații dure

gandul.info
" "

Şapte membri ai Consiliului de Administraţie (CA) din TVR se delimitează de preşedintele-director general, Doina Gradea, în scandalurile recente, declarând că le-a fost obstrucţionată activitatea şi nu au fost consultaţi cu privire la deciziile luate. Totodată, aceştia solicită o şedinţă extraordinară pentru a discuta hotărârea de a scoate din grilă emisiunea „Starea Naţiei“, realizată de Dragoş Pătraru.

O scrisoare deschisă semnată de şapte membri ai CA – Liviu Brătescu, Monica Ghiurco, Sorin Ilieşiu, Dan Lazea, Hajnalka Nagy-Debreczeni, Cristian Vasile Petcu şi Christel Ţopescu – a fost publicată de HotNews.

" "
" "

În document se afirmă că preşedintele-director general al TVR, Doina Gradea, nu a consultat niciodată Consiliul cu privire la deciziile şi acţiunile întreprinse în recentele scandaluri în care a fost implicată televiziunea, fiind amintite cazurile „cap de porc“, Eurovision 2018 şi „Starea Naţiei“.

Mai mult, cei şapte membri ai CA susţin că decizia de a rezilia contractul cu Dragoş Pătraru şi echipa „Starea Naţiei“ a fost luată de şefa TVR fără a mai aştepta raportul Comisiei de Etică şi Arbitraj a TVR, aşa cum se discutase în Consiliu

Citiți mai multe AICI

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *