Skip to content
Politică

Se alege praful de un simbol al României

Una dintre cele mai emblematice construcții ale României ar putea ajunge în scurt timp istorie.

Stadionul Ghencea, făcut celebru de echipa de fotbal Steaua București, ar putea să dispară după ce echipa a părăsit arena.

Directorul de imagine al echipei campioane, Helmuth Duckadam, a declarat că arena unde roş-albaştrii au scris istorie va ajunge o ruină, iar în locul ei vor fi construite blocuri sau chiar un mall, arată sportnews.ro.

„Mă așteptam la asta. Sunt anumite interese în spatele acestei acțiuni, pentru că nimeni nu va mai juca fotbal în Ghencea”, a spus Duckadam pentru sportnews.ro.

Întrebat dacă sugerează că stadionul va fi dărâmat pentru a face loc unor blocuri sau unui mall, eroul de la Sevilla a replicat că „Nu sugerez, o spun. O să vedeți că, după plecarea Stelei, stadionul va ajunge o ruină, pentru că Armata nu are bani să-l întrețină. Cineva va profita de situația respectivă. Sunt sigur că nu ne vom mai întoarce. Am fost umiliți pentru a doua oară. Lumea a uitat că am mai fost evacuați o dată, acum câțiva ani. E deja prea mult. De data asta s-a implicat și Rădoi în negocieri, dar tot degeaba. Și stadionul ăla nu e nici o casă și nici un templu. Steaua era chiriașă în Ghencea, nu se simțea acasă. Plăteam 24.000 de euro chirie pentru fiecare meci și 14.000 de euro pentru dreptul de a folosi baza de pregătire”.

Sursa foto: multilinkearthworks.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *