Skip to content
Politică

Se anunță prezență RECORD la vot în vreme de pandemie. Rezultatele ultimului SONDAJ IRES

atitudineseverin.ro

În ciuda pandemiei de coronavirus, românii se declară hotărâți să voteze la alegerile din 27 septembrie. Un sondaj realizat de Institutul Român pentru Evaluare și Strategie (IRES) în perioada 28-29 iulie, în județul Timiș, indică faptul că 65% dintre cei intervievați sunt „foarte hotărâți să meargă la vot în septembrie, în vreme ce 23% susțin că „probabil” vor merge să voteze. Doar 11% dintre români susțin, potrivit sondajului, că nu vor merge să își aleagă edilii.

" "

 

 

 

Totodată, la întrebarea “Dacă duminica viitoare ar avea loc pentru CONSILIUL JUDEȚEAN TIMIȘ, care este partidul cu care veți vota?”, 48% dintre respondenți au răspuns PNL, 21% au susținut că vor vota cu Alianța USR-PLUS și doar 15% cu PSD.

PRO România ar obține un scor de 6%, ALDE, 4%, UDMR 3%, iar PMP se află la coada clasamentului, cu o intenție de vot de 2%.

Sondajul IRES a fost realizat în perioada 28-29 iulie pe un eşantion de 843 de persoane, prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing).  Eroarea maximă este de +-3,4%.

2 comentarii la “Se anunță prezență RECORD la vot în vreme de pandemie. Rezultatele ultimului SONDAJ IRES

  1. Va vorbeste o persoana de 81 de ani.Oameni buni treziti-va,mergeti la vot si votati oameni competenti care vor binele acestei tari si acestui popor care de 30 de ani a trait in minciuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *