Skip to content
Politică

Se anunță protest pentru Clotilde Armand în Capitală

Se anunță protest pentru Clotilde Armand în Capitală!

Mai precis, sambata va fi organizat un protest in Piata Universitatii din Bucuresti, la care participantii vor cere renumararea voturilor exprimare duminica la alegerile locale din Sectorul 1.

„Ne vedem sambata de la ora 15:00, pentru a apara statul de drept. Procesul democratic este compromis daca modalitatea de a vota este fraudata. Solicitam de urgenta renumararea voturilor pentru a pastra integritatea procesului democratic, atat in Romania, precum si in relatia Romaniei cu statele membre din UE si in afara granitelor statelor UE.

Exista suspiciuni ca in Sectorul 1 din Bucuresti s-au comis fraude electorale. Solicitam Biroului Electoral Central si unitatilor din teritoriu sa solicite renumararea voturilor pentru a clarifica aceste suspiciuni. Cerem sa avem certitudinea unui vot corect, intr-un stat de drept care functioneaza si in care institutiile aflate in serviciul cetatenilor respecta legile in vigoare.

Pana cand aceste lucruri se vor intampla, ne intalnim pentru a comemora democratia in Romania (…) Cineva trebuie sa apere si democratia. Cineva suntem noi!”, este chemarea la protest postata pe pagina de Facebook a evenimentului.

1 comentariu la “Se anunță protest pentru Clotilde Armand în Capitală

  1. Propun sa se renumere toate voturile din 1990 pana in prezent. Poate ca Ion Iliescu nu avea 92% in 1990 ci doar 91.5%, poate a luat 0.5 de la Ion Ratiu. Sau poate au furat din Sfanta Diaspora? Si daca tot numaram, sa se numere si cei 15000 de specialisti ai CDR. Dar si numarul de romani care fac parte din partidul cu nume de stick (USB). Ar putea Nicusor Dan si cu Madame Clozet Armand sa ne citeasca numele candidatilor USB la alegerile locale, cu accent frantuzesc, nemtesc sau de ce neam mai sunt astia? USB este un partid de expati? Sambata e mitingul fanariotilor? Clozet, marche la tine acasa in France, ca tot e campionatul de fotbal. Mai bei o bere, ceva? Sa ti se miste ochii mai cu foc :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *